Zcash Madenciliği - Sık Sorulan Sorular

upload_2017-6-26_14-20-14.png

12 harfli token yazmıyor ne yapmam gerekiyor acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Verilmedi hiç ve programı silip kuruyorum hal aynı adresten açılıyor.
İlgili menüden bu kelimelere erişemiyor musun? Backup Your Wallet seçeneğini de dene.

Yedekleme kelimelerini buraya koymuşsun, sildim. Bunları paylaşma. İşte onlar senin kelimelerin ve yukarıdaki boşluğa bunları yeniden yazacaksın.

Nasıl erişemiyorsun? Buraya ekran görüntüsünü koymuştun az önce kelimelerin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl erişemiyorsun? Buraya ekran görüntüsünü koymuştun az önce kelimelerin.
Attığım ekran görüntüsünde sadece boş bir QR kodu çıkması gereken yer vardı o da çıkmamıştı.

Ve şu anda da gözükmüyor garip yani.

Sadece elimde Jaxx'ın Zcash kodu var onun dışında 12 haneli şifre kodunu hala bulamadım.
 
Ben 1070 ile 520 sol aliyorum.
Benim kart kullanımını %80 ile sınırladım ve fanlar %50'de çalışıyor pek sesi duyulmuyor. Sıcaklık bu ayarlarda 60-63 derece arası gidip geliyor. 570 sol/s değeri de gördüğüm oluyor ama sitedeki istatistik 6 saat ortalamasına 560 diyordu. 1070 ile arasındaki fark 40 sol/s ise 3x 5x 1070 sistem düşünebiliriz. Ben kartı bir müddet %120 güçte çalıştırıp bütün ayarları son seviyeye getirdim. 75 derecede 560-580 arası sol/s değeri alıyor ama fan gürültüsü ve ısıdan dolayı bu kadar stresi ekran kartının kaldırmayacağını düşündüm. Daha da ısınmaya devam ettikçe performans da düşmeye başlıyor haliyle.

Sizin 1070 ile ortalama 520 sol/s almanız muazzam bir değer. Böyle devam etsin inşallah.

Eki Görüntüle 244213
12 harfli token yazmıyor ne yapmam gerekiyor acaba?
Hocam 12 harfli keyi ben de alamadım. QR code veriyor ve bunu telefondan ya da bilgisayardan okuttuğum zaman 09f7a98gsa8g686a6s7a/t16732sajgsakjghkjsa benzeri bir şey çıkıyor. Bunun neresinde 12 harfli key? @Mehmet Melik Arslan
 
@Mehmet Melik Arslan hocam benimde bir sorum olacak. Jaxx ile hesap açtım, nanopool'da kazıma başladım dün itibariyle ilk paramı cüzdanıma aktardım. Ancak Jaxx üzerinde cüzdanım değişti. Para aktarımını eski cüzdanıma yapmıştım, cüzdanın değiştiğini farkettiğimde Poloniex'e giriş yapıp oraya aktarmayı denedim ve başarılı oldu. Şuan kazım işlemine eski cüzdan üzerinden devam ediyorum ve 0.007 ZEC civarlarındayım. 0.01 olunca yine aktarım sağlanacak ama hangi cüzdana? Bunun dışında eğer cüzdan değişikliği söz konusu olursa eski cüzdanıma nasıl erişim sağlayabilirim?
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı