Zcash Madenciliği - Sık Sorulan Sorular

Bu sistemle tek pc de aylık ne kadar kazanabiliriz masrafları falan nasıl hesaplıyorsunuz ?
İlk gönderide hesaplama araçları var.

Elimde msi gtx 1050 gaming x var oc yaparak 160 sol/s alıyorum, 3 tane daha alarak 640 sol/s yapabilirim sizce mantıklı olur mu ?
Anakartında 4 PCI1 slotun varsa olabilir. Ama onun yerine 1 tane 1080 al, 700 Sol/s üzeri bir değer alırsın.
 
Bir sorum var öncelikle şunu söyleyeyim bu soru daha önceden soruldu ise ve cevaplandı ise özür dilerim. Nanopool'de 0,0006 küsür gözüküyor jaxx de 0,01.... Bu neden böyle?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle rehber için teşekkürler.
Bende madenciliğe yeni başlayanlardanım. Mesajları okudum ama kaçırdıysam kusura bakmayın.
Benim merak ettiğim, 2 ayrı PC var evde her birisine GTX 1060 asus turbo 6gb kart takıcam ve herhangi bir OC yapmayı düşünmüyorum.

1. Ne kadarlık bir kazanç sağlarım Zcash ile?
2. Her iki PC de tek cüzdan tanıtabilir miyim? Yanı aynı hesaba çalışacak iki ayrı PC yapma şansım var mı? Varsa bunu aynı cüzdan hesabını 2 ayrı PC deki bat dosyalarına tanıtarak mı yapıyoruz?

Teşekkürler
 
Neden hesabıma direk aktarılmadı, daha önce cüzdan kodu değişsede yatacağı söylenmişti, ama Jaxx'e otomatik yatmadı bu para.
 

Dosya Ekleri

  • zcash.PNG
    zcash.PNG
    23,3 KB · Görüntüleme: 130
Rehber yazısını okuduktan sonra denemek istedim makalede yazılanları yapmama rağmen start dosyasına tıklıyorum ekran görüntüsünü eklediğim penceredeki yazılar çıkıyor ve kazma işlemine başlamadan pencere kapanıyor.
Adsız.png
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı