Zcash Madenciliği - Sık Sorulan Sorular

Ben GTX 1070 ile 500 Sol basarak ayda 70 TL fatura ödedim 1 ayda 317 TL kazandım. Net kazanç 250 TL. Siz 600 Sol ile nasıl 150 lira kazandınız? Açılan rehberdeki Jaxx cüzdan ve Nanapool çok saçma ve ezik siteler. Mod arkadaş güvenli diye onları seçmiş ama ben Bitrex ve Flypool kullanıyorum.

Ödediğim 70 TL faturaya vantilatör de dahil. Kart odamı ısıttığı için günlük bilgisayarda film izlerken terliyordum. Günde yaklaşık 3-4 saat vantilatör çalıştırdım.

Ayrıca ben 1 ayda 0,36 ZEC biriktirdim.

Ayrıca ben PC'yi sadece madenciliğe ayırmadım. Sürekli olarak aktif kullandım. Günde 2 saat madencilik yaparken oyun bile oynadım. En az 3 günde bir reset attım.
Hocam flypoolda Ewbf ile mi yoksa nicehash miner ile mi kazdınız?

Sanırım nicehast miner, ewbf gibi %2 fee almıyor?
 
arkadaşlar Jaxx ta eth dan Tl'ye çevirme kısmı da var. Çevirince ne olur para, normal hesabımıza gönderebilir miyiz btc ye çevirmeden?

pardon ya, tl olarak gösteriyormuş çevrilecek değeri
 
Arkadaşlar AMD ekran kartım var önceleri mining programını çalıştırdığımda sıcaklık ve fan değerleri üç aşağı beş yukarı doğru değerleri gösteriyordu. AMD'nin yeni Radeon sürücüsünü yükledim (17.7.2) mining programının içinde fan hızı ve sıcaklık değeri sıfır olarak gözüküyor. Yeni sürücü ile MSI Afterburner'da güç ayarları değiştirilemiyor. AMD ekran kartı kullanan arkadaşlar driveri güncellemesin derim.

Birde mining programı başlarken intensity ayarı 6 olarak geliyor bu ayar nedir ? Config dosyası içinden fan hızı ve maksimum sıcaklık gibi değerleri nasıl ayarlayabiliriz ?
 
minimum payout'u nasıl düsürebilirim

1: bat. dosyasında mail yazıyor ve mail hiç değişmedi yanlızca worken (çalışan madenci ismini değiştirdim)

2: çalışan madencilerin derecelendirmesi (reytingi) 10'un üstünde

bu konuda yardımcı olabilirmisiniz yada bununla ilgili video makele tarzı konular var ise link atarsanız cok sevinirim
 

Dosya Ekleri

  • 11111.jpg
    11111.jpg
    169,1 KB · Görüntüleme: 260
@Mehmet Melik Arslan
Merhaba. Sapphire Nitro + 8GB RX 580 modlu halde kaç mhs veriyor? Daha doğrusu sol. Bilginiz var mı?

Asus Dual RX580 ile (çekirdek hızı 1350 Mhz'de) miner programı 270-280 H/s gösteriyor. Sapphire Nitro + RX 580 hız aşırtılmış bir kart olduğu için bu değerlerden daha fazla verecektir. Zorluk derecesi değiştiği için net bir rakam veremeyiz ama 280 H/s üstü olur.
 
0.01 zec ödeme aldıktan sonra jaxx alım zec adresi değişti. Eski adreste kasıyor, boşa mı kasıyor yoksa adres değişse bile eski adresten cüzdana ekleniyor mu? Eğer eklenmiyorsa alım adresi değişmeyen bir cüzdan bulmam gerekiyor.
Bu soru atlanmış sanırım.Ben de merak ediyorum.Her ödeme onaylandıktan sonra cüzdan kodu güvenlik maksatlı değişiyor.Acaba bat dosyasını da düzenlemek gerekir mi?Rehberde düzenlemesek de olur gibi anladım.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı