Zeiron i3-3470 GT 730 sisteme yükseltme önerisi

idrisparlak

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayardan fazla anlamıyorum, bu linkteki kasayı satın aldım ve yükseltmek istiyorum. Acaba hangi parçaları almam lazım?
FIFA 23 oynamak istiyorum.

Maksimum kaç TL'lik bir bütçeniz var yükseltme için.

Almakla çok büyük hata etmişsiniz iade şansınız varsa edin bütçe nedir?

Bilgisayardan fazla anlamıyorum, bu linkteki kasayı satın aldım ve yükseltmek istiyorum. Acaba hangi parçaları almam lazım?

İade etme şansın varsa hemen iade et bununla FIFA 23 kasar.
Bunu alıp işlemciyi R5 3600 yapıp ekran kartını düşürebilirsin.
Aldığın bilgisayar çok kazık bir bilgisayar.

Ayrıca keşke bir sorsaydınız foruma bu sistemi almadan önce. Ekrana Valorant koymuşlar bari önce Valorant'ı kaldırsın PC ]:

Yani böyle all in One PC'ler aşrıı kazıklar iade edebilirsanız kesin edin ve İncehesap gibi sitelerden alişveriş tercih edin. Hatta Gaming gecelerini bekleyin orada stoklar fazla ve ucuz PC'ler satılıyor.

Sat. O sistemi yükseltmek için en dipten girişmek gerekir, tamamen vakit ve para israfı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yakın zamanda aldıysanız çabuk iade edin.

İade etme şansın varsa hemen iade et bununla FIFA 23 kasar.
Bunu alıp işlemciyi R5 3600 yapıp ekran kartını düşürebilirsin.
Aldığın bilgisayar çok kazık bir bilgisayar.

Corax PClerin malzeme kalitesi düşük diye biliyorum ama kesinlikle arkadaşın aldığı PC'den daha iyi önerdiğiniz.

i5 3470 görünce otomatikten kafam Turbox Zeiron İzoly'e falan gider oldu, geçmiş olsun dostum iade şansın vardır umarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı