Zeiron sistem önerisi

Hocam bu sistemler ne asla alınmamalı 20k ya adamlar RX 580 veriyor aynı sistemin daha iyisini 10 k ya toplarım 2. elde. Zeiron gibi markalara para vermek parayi çöpe atmaktan farksız. @560052 hocam bir arkadaşa sistem önerebilir misin sana zahmet.

Biraz daha bütçe arttırın o sistemlere para verilmez.

Biraz daha bütçe arttırın o sistemlere para verilmez.
İşlemci biraz kötü değil mi tam bilmiyorum ama i5 filan daha iyi değil mi

Bilmediğim için soruyorum

İşlemciler nesillere göre güçlüdür veya güçsüzdür.
i5 12. nesil ile i3 12.nesili karşılaştırırsan i5 kazanır.
Ama i5 10. nesil ile i3 12.nesil karşılaştırırsan ya eşit olur ya da i3 daha güçlü olur.

İşlemciler nesillere göre güçlüdür veya güçsüzdür.
i5 12. nesil ile i3 12.nesili karşılaştırırsan i5 kazanır.
Ama i5 10. nesil ile i3 12.nesil karşılaştırırsan ya eşit olur ya da i3 daha güçlü olur.
anladım teşekkür ederim kral yakın zamanda param olursa almayı düşünüyorum internet cafeye gide gide sıkıldık onun için ben de tam bilmiyorum bu bana önerilen kasa iyi demi sende anliyorsundur

Anladım teşekkür ederim kral yakın zamanda param olursa almayı düşünüyorum internet cafeye gide gide sıkıldık onun için ben de tam bilmiyorum bu bana önerilen kasa iyi değil mi sende anliyorsundur

@560052 benden daha bilgili onun attığını alabilirsiniz.
Sorunuz varsa ona sorun.

Anladım teşekkür ederim kral yakın zamanda param olursa almayı düşünüyorum internet cafeye gide gide sıkıldık onun için ben de tam bilmiyorum bu bana önerilen kasa iyi değil mi sende anliyorsundur

Hocam Turbox, Zeiron vs sistemler bilmeyeni kazıklayarak para kazanmaca taktiği. Uzak durunuz. Arkadaşlar önermiş güzelce. Hayırlı olsun şimdiden alabilirseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı