İşlemci biraz kötü değil mi?
Hayır değil. Besleyeceğini düşünüyorum.
İşlemci biraz kötü değil mi?
İşlemci biraz kötü değil mi tam bilmiyorum ama i5 filan daha iyi değil miBiraz daha bütçe arttırın o sistemlere para verilmez.
INTEL I3 12100F - RTX 4060 8G OC - PRO H610M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 12100F - RTX 4060 8G OC - PRO H610M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN65R-B 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İşlemci biraz kötü değil mi tam bilmiyorum ama i5 filan daha iyi değil mi?
bilmediğim için soruyorumi5 3. nesil ile i3 12. nesil aynı mı?
Bilmediğim için soruyorum
anladım teşekkür ederim kral yakın zamanda param olursa almayı düşünüyorum internet cafeye gide gide sıkıldık onun için ben de tam bilmiyorum bu bana önerilen kasa iyi demi sende anliyorsundurİşlemciler nesillere göre güçlüdür veya güçsüzdür.
i5 12. nesil ile i3 12.nesili karşılaştırırsan i5 kazanır.
Ama i5 10. nesil ile i3 12.nesil karşılaştırırsan ya eşit olur ya da i3 daha güçlü olur.
Anladım teşekkür ederim kral yakın zamanda param olursa almayı düşünüyorum internet cafeye gide gide sıkıldık onun için ben de tam bilmiyorum bu bana önerilen kasa iyi değil mi sende anliyorsundur
Anladım teşekkür ederim kral yakın zamanda param olursa almayı düşünüyorum internet cafeye gide gide sıkıldık onun için ben de tam bilmiyorum bu bana önerilen kasa iyi değil mi sende anliyorsundur
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.