Zeiron'un en iyi bilgisayarı hangisi?

Emre Aydın 21

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayar almak istiyorum, elimde hiçbir ekipmanım olmadığından Zeiron'un her şey dahil hazır sistemleri göz alıyor. Zeiron'un en iyi bilgisayarı hangisidir?

Veya

Ekran, Klavye, Mouse, Kasa vb. her şey dahil alınabilecek bir sistem bilen var mı?
Toplayabilir misiniz? Bütçe: 15-20K arası.

Bilgisayar almak istiyorum, elimde hiçbir ekipmanım olmadığından Zeiron'un her şey dahil hazır sistemleri göz alıyor. Zeiron'un en iyi bilgisayarı hangisidir?

Veya.

Ekran, klavye, mouse, kasa vb. her şey dahil alınabilecek bir sistem bilen var mı?
Toplayabilir misiniz? Bütçe: 15-20k arası.

Hiçbiri.

Bu ikisini alınca toplam 19k tutuyor çevre birimleri içinde 1K bütçe kalıyor onları da kendi kafanıza göre alırsınız.

Ekran, klavye, mouse, kasa vb. her şey dahil alınabilecek bir sistem bilen var mı?
Toplayabilir misiniz? Bütçe: 15-20k arası.

Ekran olarak bu değerlendirilebilir.

2K falan ekipmana ayırsan bütçenin kalanıyla da sistem bakarız.

Monitör
Kasa
Kalan paraya da @550519 ekipman önerir.

Bu ikisini alınca toplam 19k tutuyor çevre birimleri içinde 1K bütçe kalıyor onları da kendi kafanıza göre alırsınız.

Biraz daha araştırmayla daha iyi kasalar bulunur gibi indirimde.

Monitör.
Kasa.
Kalan paraya da @550519 ekipman önerir.

Galaxy hocamın banı var. Cevap veremez.

Veya

Ekran, Klavye, Mouse, Kasa vb. her şey dahil alınabilecek bir sistem bilen var mı?
Toplayabilir misiniz? Bütçe: 15-20K arası.
Hiç biri iyi değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı