• Derslerine biraz daha özen göstermeye çalış. Bir konuyu 5 kere gerekirse 10 kere oku. Anlaşan bile oku. Sadece oku. Sonra o konu ile ilgili EBA üzerinden video izle. Anlamadıysan tekrar tekrar dinle. Ve test çöz. Yanlışlarının üzerine çok fazla uğraş. O halde de bulamazsan internet üzerinden çözüm videosunu izle ve o çözümü anla. Anlayana kadar tekrar tekrar izle.Biri bir şey anlatınca tabiri caizse iskeledeki “mal” gibi kalıyorum, zeka desen yok, okuduğunu anlama desen yok, ezber desen yok. Hiçbir şey olmaz gibi geliyor benden.
• Derslerine biraz daha özen göstermeye çalış. Bir konuyu 5 kere gerekirse 10 kere oku. Anlaşan bile oku. Sadece oku. Sonra o konu ile ilgili EBA üzerinden video izle. Anlamadıysan tekrar tekrar dinle. Ve test çöz. Yanlışlarının üzerine çok fazla uğraş. O halde de bulamazsan internet üzerinden çözüm videosunu izle ve o çözümü anla. Anlayana kadar tekrar tekrar izle.
• Müzik dinle.
• Müzik aleti öğren.
• Kitap oku. (aziz nesin öneririm.)
• Bir spor ile uğraş.
• Sosyalleş (eğer ortamında iyi insanlar varsa. Yoksa gerek yok.)
• Okulda olan gösterilere, etkinliklere vs. lere katıl.
• Deneme çöz.
Hepsini yapmaya gerek yok hocam. Müzik aleti çal..Ben 21 yaşındayım başkan asgari ücretle çalışıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.