Zekamda problem mi var?

Yaşadığınız şeyler, insanın normal duygu ve düşünceleridir. Sosyal medyada ve teknolojide çok fazla vakit geçirmeniz veya sosyal medyada gördüğünüz saçma sapan sözlerle algılarınızın etkilenmesi mümkündür. Yani aklınıza her şey gelebilir; bu gayet normaldir.

Yaşadığınız şeyler, insanın normal duygu ve düşünceleridir. Sosyal medyada ve teknolojide çok fazla vakit geçirmeniz veya sosyal medyada gördüğünüz saçma sapan sözlerle algılarınızın etkilenmesi mümkündür. Yani aklınıza her şey gelebilir; bu gayet normaldir.
Hocam bir de insanlarını dediğini içinden veya dışından tekrarlamak, arabaların plakalarını tekrar etmek normal mi?

@485936

Kitap oku bol bol. Metro ve otobüste giderken bile.

Merhaba, uzun zamandır kendimde gariplik hissediyorum. Mesela kardeşimle konuşurken bazen çok saçma cümleler kurduğumu veya yarım yamalak konuştuğumu görüyorum. Sadece kardeşimde oluyor bazen başkasında da oluyor. Bazen 1-2 saniye önceden yaptıklarımı unutuyorum veya bir şeyi bir yere koyduysam 1-2 saniye sonra unutuyorum. Bir de yazışırken falan saçma sapan şeyler yazabiliyorum. Bunu da yeni fark ettim eskiden böyle şeyleri hiç düşünmezdim. Onun dışında metroya binerken genelde insanların bana baktığını görüyorum, hatta birisi yanındakine beni tanıdığını söyledi. Saçma sapan durmamaya çok dikkat ediyorum hatta düşünüyorum acaba garip mi duruyorum diye. Bir de 1-2 senede bütün arkadaşlarımı kaybettim. Eski halimin daha çok sıkıcı olduğunu düşünüyorum fakat eskiden kalan ilkokul arkadaşlarımın beni sevdiğini görüyorum. Bende problem mi var?
Ocak ayından beri aynılarını yaşıyorum.

Zyro hocamın da dediği gibi ergenlik olabilir. Gerek ilgi çekmek gerek komik olmaya çalışmak gerek cinsel bölgelerinin farkına varmak buna örnek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kitap oku bol bol. Metro ve otobüste giderken bile.
Hocam nasıl kitap okuyorsunuz ya 1 tane kişisel gelişim kitabı okudum tüm yaz sadece o da yarısına kadar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı