Zelda Tears of the Kingdom emülatör üzerinden oynanır mı?

eraygokce

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Zelda'nın yeni oyununu PC'den emülatör ile oynamak istiyorum ancak birkaç sorum var yardımcı olur musunuz?
1) Logitech F710 ile oynanır mı?
2) RTX 2070 laptop ile 1080p 60FPS alabilir miyim?
3) Emülatör kullanımı hakkında çok bilgim yok bir rehber vs var mı?

Oynanır ama F710'da gyroscop desteği yok ise bazı yerlerde kullanılmaz.

Rehber vs var mıdır bilmiyorum ama elinde oyunun dosyası varsa (.xci ya da .nsp uzantılı) kolaylıkla Yuzu'ya da Ryujinx'i açıp oynayabilirsin.

Rehber vs var mıdır bilmiyorum ama elinde oyunun dosyası varsa (.xci ya da .nsp uzantılı) kolaylıkla Yuzu'ya da Ryujinx'i açıp oynayabilirsin.

Hocam oyun daha yeni çıktı; Breath of the Wild'ın emülatörle oynanabilir hale gelmesi epey sürmüştü.

Fakat Yuzu emülatörünün oyunu 4K 60 Hz'de oynatabildiği iddia ediliyor. (RTX 4090 ile)

Yeterli sistemlerde (en kötü APU sistemlerde) Switch performansı ile yani 30FPS 720p oynatıyor. Oynuyabilyorsanız oynayın. Çok güzel oyun.

Jiroskopa gerek yok emülatöre göre değişiklik gösterebilir ama cemu üzerinden örnek verirsem sağ tuş ile jiroskop özelliğini kullanabiliyorsun bu da bölümleri geçmek için yeterli.Zor ama en azından var. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı