Zen 2 Mimarisi Beklenmeli mi?

• Konuyu başlatan Wero
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 5.205

Sizce ne yapılmalı?

• Oy verenlerin toplamı
    21
Acelen yoksa bekle. Ama dolar kuru yukselirse daha bir sıkınti olur :D Ryzen 2 12 NM ile uretileceginden iyi bir performans bekliyorum. Acikcasi ben bir dahaki yaza toplayacagim Ryzen 2 fiyatlari fazla olmazsa R5 1400 yerine R5 2400 alacagim. Ayrica Technopat'ta yazisi mevcuttu ne zaman cikacaklari.
Ryzen 2 İşlemcilerin Çıkış Tarihi Belli Oldu – Technopat
Ryzen 7 2000 serisi şubat sonu son kullaniciya sunulacak.

Arkadaşlar açıkçası beklemeyi düşünüyorum. Ryzen ileriye dönük bir işlemci. Zen 4 Mimarisine kadar destek sunulacak büyük ihtimalle. Zen 2’ye param yeterse Zen 2 + GTX 20xx almayı düşünüyorum. Duruma bakacağız. Eğer olurda şimdi 8700K alırsam ve Zen 2 daha iyi olursa cidden bayağı kötü olurum :D. Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim, kolay gelsin.

Zen 2 bekleyeceksen. İntel 9. nesil işlemciler çıkacak. Yine keşke bekleseydim diyeceksin. Sonra Zen 3 çıkacak. Keşke bekleseydim diyeceksin. :D Ama bu yazıdan bekle ya da bekleme anlamı çıkarma sadace bu işler hep böyledir demek istiyorum.

Son düzenleme:
Zen 2 bekleyeceksen. İntel 9. nesil işlemciler çıkacak. Yine keşke bekleseydim diyeceksin. Sonra Zen 3 çıkacak. Keşke bekleseydim diyeceksin. :D Ama bu yazıdan bekle ya da bekleme anlamı çıkarma sadace bu işler hep böyledir demek istiyorum.
Hocam evet hayat beklemekle geçiyor. Ancak şöyle bir durum var zaten Şubat sonuna 2 ay gibi bir süre kalmışken iyisi olsun istiyorum. Ryzen 2’lerin frekans değerleri yukarı çekileceği ve yaklaşık %20’lik bir performans artışı olacağı söyleniyor. Bu rakam performans için az değil bence. 2 ay daha bekleyip iyisini almak daha doğru gibi geldi bana. Ayrıca tek çekirdek performansının artacağı söyleniyor. Bu da oyundan iyi performanslar geliyor anlamında. Şu anki Ryzen’ler de iyi. Fiyat durumuna bakıp öyle almayı düşünüyorum. Zen 2’ler pahalı olursa ilk nesilden devam :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı