Zenfone 2 1099 TL modeli alınır mı?

scratoj

Hectopat
Katılım
24 Eylül 2014
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar Ağustos'un 5'inde yeni telefon almayı düşünüyorum. Liseye yeni başlayacağım için üst seviye telefonlar hem yaşıma göre ağır hem de fiyatları da ağır. O yüzden 1100 TL'lik bir bütçem var ve Asus Zenfone 2 çok hoşuma gitti. 1099 TL'lik modelini alacağım. Birde 1299 TL'lik modeli varmış. Çok bir fark gösterir mi ? 1099 TL'lik modelde sorun yaşar mıyım? Kasmalar vb.

Uygulamalarım

Face
Whatsapp
İnstagram
Twitter
Snapchat
Vine
Messenger
Viber
Skype

Oyunlar : Asphalt8, NOVA


.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1099 TL lik olanın işlemcisi biraz daha düşük olduğu için şarj süresi de uzayacaktır diye düşünüyorum. Yani daha avantajlı. Alınabilir. Gayet güzel bir telefon.
 
Almışken 32 GB olan modeli alın. Aralarında zaten 200 TL fark var. Diğer modelde de kasma yaşanmaz fakat az da olsa farkkettirir kendini. En basitinden uygulama açılış hızlarında fark olur.
 
Windows Phone alsan daha iyi olur, android gibi kasma sıkıntısı yok şarj sıkıntısı yok son derece sorunsuz. 512 MB RAM 1 ghz ile asphalt 8 oynatan işletim sistemi daha ne beklersin , kullandığın uygulamalar wp de var önerim , lumia 925 babam kullanıyor uçak gibi bir telefondur .
Nokia Lumia 925 Gri Cep Telefonu En Ucuz Fiyatı
750 TL 350 TL cepte kalır.

1 GB RAM 1.5 GHZ Dual Core 8 mp kamera Carl Zeiss lens ile donatılmış. 16 GB hafıza , hafif ve şık telefon.
 
Yeni çıkan uygulama/oyunları geç oynamak belki de hiç oynamamak senin için sorun olmayacaksa Windows Phone tercih edebilirsiniz ama Angry Birds 2 bile Windows Phone'a çıkarmayacaklarını söylüyor. Android , mağaza açısından çok daha üstün , Zenfone 2 1099 tl'lik modeli de oldukça yeterli depolama sıkıntısı yaşamak istemiyorum dersen 32GB'lığa yönelebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı