Zenfone 2 Android İşletim Sistemi Çok Şarj Tüketiyor

Makaleler
2
Yer
Paramaribo / Surinam
Daha fazla  
Arkadaşlar her gün telefonumu düzenli olarak gece şarja takarım, 7'de şarjdan alırım ve 16:00'da %15 civarı şarjım kalmış olur. Clash of Clans, Facebook, Chrome, AliExpress, HepsiBurada gibi programları kullanıyorum gün içinde. Fakat aklıma takılan bir sorun var. Bataryanın çabuk tükenmesinden dolayı şarj yüzdesi %15 civarı iken Pil sekmesini açtım ve Android İS'nin %39 şarj yediğini gördüm. Bu her gün böyle. Nasıl düzeltirim?

İlk zamanlarda aldığım ekran görüntülerinde de böyleymiş. Üstünden 5-6 format geçti fakat 1 kez daha deneyeceğim. Clean Master gibi programlar bulundurmuyorum telefonda. Son iş servise göstermek olur. Büyük ihtimalle batarya değişimi yapılır. Zaten benim telefon hepten sorunlu. Bana bildiğin 10-20 kişinin 10 yıl kullandığı ürünü (!) vermişler.

Asus her güncellemede bunu düzeltmeye devam ediyor ilk başlarda bu çok daha fazlaydı. Aslında bu Lolipop 5.0'ın dezavantajlarından birisi denilebilir. 5.1.1 daha verimli. Android M geldiğinde bu sorun çok daha azalmış olacaktır diye düşünüyorum çünkü çoğu kullanıcı güncellemede ilk bunun düzeltilmesini istediğini Asus'a belirtiyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı