Zenfone 2 Android Sistem Arayüzü Durdu Hatası

Bugün aksam 18:00 sıralarında banada geldi güncelleme bildirimi. Yükledim aynı hatayı almaya başladım %15 in altına düşünde arayüz durdu hatası veriyor. Çözümü yok sanırsam güncellememi bekleyecez..

Laf kalabalığı olmazsa bende yazayım telefonu sıfırlayıp güncellemeyi yaptım aynı hata ile karşılaştım sorun sadece %15 in altına düşünce değil bazen PC bağlantısı gerçekleştirdiğinizde olabiliyor ilk önce sorunun sıfırlama işleminden kaynaklı olduğunu düşündüm araştırmalarım sonucu aynı sonuçlara ulaştım içinizi rahat tutun yazılımsal ve ciddi bir sorun en kısa sürede geri dönüşü yapılacaktır.

ZE551ML 2.20.40.90 experienced problems after update

Arkadaşlar bu konuyu gördüm diye üye oldum. Bilgi vermek istedim. Müşteri hizmetlerini aradım, 2 gün sonra yeni güncelleme gelecekmiş. Şarjı %15 altına düşürmeyin dedi, elinizden geldiği kadar şarjda tutun dedi. Çok yoğun çaba harcıyorlarmış bu konu için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bende bugün myasus'tan müşteri temsilcisiyle görüştüm.konuyla ilgili bilgimiz var ilgili birimlere sorun iletildi çalışılıyor dedi...Çok sıkıntı oldu bu son güncelleme

Sırf teşekkür etmek için kayıt oldum foruma :) teşekkürler bilgiler için. Benim sorun şarj edince ortadan kalktı gibi şu an şarjda herhangi bir sorun görünmüyor

Benimde şarjda sıkıntı olmuyor ama sarıdan çıkarıp %15 e düştüğünde sist durduruldu hatası veriyo tel kullanılamaz oluyor.. Bir an önce güncelleme acil lazim.

Ayni zamanda %100 olan sarji çok hızlı tüketiyor... Mahvettiler son guncellemeyle.

%100 ÇÖZÜM %100

Gencler öncelikle gecmis olsun. Bende de ayni sorun var. Hatayi aldığınız zaman telefonun ustteki guc dugmesine 10 saniye basili tutarak kapatın. Sonra sarja takin ve bekleyin. %15in ustune çıktığında duzeliyor. Yaklasik 15 dk falan bekleyin. Sonra açın. Duzelmis olacak.

Beyler anlatıyorum nasıl olacağını. Bende sarja takınca sist arayüzü durdu hatası geliyordu. Çözümü şu şekilde ; ayarlara giriyorsunuz , pil i seçiyorsunuz sonra sağ üstten seçenekler menüsünü açıyorsumuz. " şu 3 tane alt alta nokta olan şey." Ona tıkladıktan sonra açılan pencereden " set battery charging ready reminder " i seçip yine açılan pencereden never ı seçin ve sorun çözüldü.

Sarj %15in altına düştüğünde 'maalesef sist arayüzü durduruldu' hatası alan arkadaşlar çoğaldı. Bende bu konudan şikayetçiyim format dahi attım işe yaramadı. %15'e gelince tekrar aynı hatayı veriyor. Arkadaşlarında dedigi gibi sanırım beklemekten başka çaremiz yok.:kızgın::kızgın:

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı