Bugünlük kullanımım 4 saat ekran süresi dahilinde 16 saat batarya süresi ile %23 kalan bataryam. Kullanım şeklini bir önceki mesajımda yazdım. Bu süreler benim için az ama normal. İlk zamanlarında 8 saat ekran süresi alıyordum neredeyse %40 performans düşüşü oldu bataryada. 20 aylık cihaz için normal karşılıyorum.
arkadaşlar bütün zenfone kullanıcılarına diyorum tüm zenfone larda arıza bozuklar falan oluyo şarj göstergesinde bozukluk var ve daha bir sürü şey internetten manuel olarak telofonu bağlayarak güncellemeyi yapın dosyayı indir pc ye orda adım adım gösterir googleye asus zenfone güncelleme nasıl yapılır yazın çıkar zaten asus yavaş yavaş tüm hataları gideriyor umarım yardımcı olmuşumdurArkadaşlar iki gün önce Vatan Bilgisayardan Zenfone 2 aldım ama şarjı aşırı gidiyor 20 dk da %10'u geçik şarj gidiyor. Ekran parlaklığı en kısık ayarda. Şarjın ömrünü uzatmak için neler yapabilirim? 3.Parti uygulamalar dışında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.