Zenfone 2 vs Note 4

• Konuyu başlatan Ahmett
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 7.224
Zenfone 2 kamera yönünden bariz önde. Kamera sizin için önemliyse, aklınıza da yatıyorsa Zenfone 2 almalısınız.
HDR özelliği muhteşem.

Ben zenfone 2 alın derim çünkü intel işlemci snapdragon 810 kadar iyi olduğu söyleniyor 4gb ram ve fiyat performansı eklersek ideal bir telefon gibi gözüküyor.

Yazılanların hepsini okudum. Özellikle zenfone 2'nin akıbetini merak ediyordum. Uzun zaman boyunca güncelleme gelir mi ? Ayrıca benim için de pil çok önemli. Evet biliyorum 64bit intel işlemci şarjı bayağı tüketecek. Öyle telefon ile çok oynamam ama 1 günü çıkarır mıyım ?

Kamera yönünden Note4 öndedir. Zenfone 2 değil. Touchwiz arayüzüde kesinlikle kasmaz. Neredeyse piyasanın en güçlü işlemcilerinden birine exinos işlemciye sahip. Bu işlemciye sahip bir cihaz kasma yapar mı hiç. S Pen zaten başlı başına bir devrim. Hızlı şarj ve bataryanın uzun süre dayanmasıda cabası. Kesinlikle bütçe yetiyorsa Note4 derim.

@Alpi350 Note 4 ve Zenfone 2'nin kamera karşılaştırma videolarını izle. Zenfone 2 kamerası Note 4'ten daha iyi.
Gelmiş geçmiş en iyi HDR var.

Asus HDR modu evet karanlığı parlatıyor ancak gözün gördüğünü çekmiyor. Gerçek renkler değil. Abartı kontrast basılmış bir mod. Gerçek rengi en iyi veren kamera daha iyidir.

Asus HDR modu evet karanlığı parlatıyor ancak gözün gördüğünü çekmiyor. Gerçek renkler değil. Abartı kontrast basılmış bir mod. Gerçek rengi en iyi veren kamera daha iyidir.
Söylediğiniz doğru gerçek rengi veren en iyisidir. Fakat Asus zaten gerçek renkleri gayet başarılı bir şekilde veriyor.
EDİT:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı