Klenaerjx Hectopat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 412 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2018 #11 Wealda dedi: Çeşitli sitelerde Note Fe'nin şarjının çok hızlı bittiği söyleniyor. Gerçekten de böyle bir sorun mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Telefonda genellikle oyun oynuyorum. 5-6 saat ekran süresi alıyorum. Kullanımına göre değişir. Çok fazla oyun oynamazsan 1 günü çıkarırsın bence.
Wealda dedi: Çeşitli sitelerde Note Fe'nin şarjının çok hızlı bittiği söyleniyor. Gerçekten de böyle bir sorun mevcut mu? Genişletmek için tıkla... Telefonda genellikle oyun oynuyorum. 5-6 saat ekran süresi alıyorum. Kullanımına göre değişir. Çok fazla oyun oynamazsan 1 günü çıkarırsın bence.
KS KS Wealda Kilopat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2018 #12 Klenaerjx dedi: Telefonda genellikle oyun oynuyorum. 5-6 saat ekran süresi alıyorum. Kullanımına göre değişir. Çok fazla oyun oynamazsan 1 günü çıkarırsın bence. Genişletmek için tıkla... Pil testlerini izledim cevap verdiğin için teşekkür ederim.Birde Zenfone 5te Yapay zeka varmış galiba yapay zeka olmasının ne gibi bir avantajı var?
Klenaerjx dedi: Telefonda genellikle oyun oynuyorum. 5-6 saat ekran süresi alıyorum. Kullanımına göre değişir. Çok fazla oyun oynamazsan 1 günü çıkarırsın bence. Genişletmek için tıkla... Pil testlerini izledim cevap verdiğin için teşekkür ederim.Birde Zenfone 5te Yapay zeka varmış galiba yapay zeka olmasının ne gibi bir avantajı var?
Klenaerjx Hectopat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 412 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2018 #13 Wealda dedi: Pil testlerini izledim cevap verdiğin için teşekkür ederim.Birde Zenfone 5te Yapay zeka varmış galiba yapay zeka olmasının ne gibi bir avantajı var? Genişletmek için tıkla... İnternetde detaylı videolar buldum kameradaki yapay zeka için izlemen dah iyi olacaktır. Örnekler de olduğu için daha iyi olur.
Wealda dedi: Pil testlerini izledim cevap verdiğin için teşekkür ederim.Birde Zenfone 5te Yapay zeka varmış galiba yapay zeka olmasının ne gibi bir avantajı var? Genişletmek için tıkla... İnternetde detaylı videolar buldum kameradaki yapay zeka için izlemen dah iyi olacaktır. Örnekler de olduğu için daha iyi olur.