Zephyrus G14 alınır mı?

ASUS olunca ne oluyor?
Senin sevdiğin bir markayı ben, benim sevdiğim bir markayı da sen sevmek zorunda değilsin.

Öneride bulunursun bu kadar basit. ASUS'un i7 6. nesil işlemcili modellerini kullanmıştım. Yaşattığı stutteringlerden dolayı sevemediğim bir marka kendisi. ASUS Markasını Laptop'lar konusunda sevmiyorum sevmeyeceğim de. Anakart ve Ekran kartı konusunda ise hem görselliği hemde performansları konusunda tercih edebilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öneride bulunursun bu kadar basit. ASUS'un i7 6. nesil işlemcili modellerini kullanmıştım. Yaşattığı stutteringlerden dolayı sevemediğim bir marka kendisi. ASUS Markasını Laptop'lar konusunda sevmiyorum sevmeyeceğimde. Anakart ve Ekran kartı konusunda ise hem görselliği hemde performansları konusunda tercih edebilirim.
Asus ben de kullandım. Sürpriz ısınmaları, erken kapanmaları oluyordu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Almayi dusundugum laptop serilerinden birisi bu. Hafif ve kibar. Bebeler icin RGB cilginligi ile dizayn edilmemis. Sogutma performansi da cok iyi, klavyesi de gayet iyi.
Turkiye'den alinmaz, ederi 1500$ bunun max.
 
Alınabilir de G14 parasının değerini ve vadettiği performansı kesinlikle vermez. Almak için tek neden bu tip başka 14 inch seçenek olmamasının getirdiği zorunluluk.

Kullanım, bütçe, ekran kartı, işlemci, ekran boyutu, yenileme gibi gereksinimlerinizi yazarsanız daha kolay öneri yapabiliriz. Mesela tek gereksiniminiz tam güç 115W 2070'i tam performansta çalıştırmasıysa GE75 bunu rahat karşılar, tabi biraz tuzlu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı