Zephyrus G14 alınır mı?

Fiyatı dışında enfes laptop, indirim bekle girerse al girmezse alma. Çok güzel olsa da 13 bine 3050 almak biraz kötü hissettirir. Laptop'un olayı küçük olmasıdır bence ve 14" laptoplar çok şık oluyor, taşıma ve ağırlık konusunda da daha avantajlı oluyorlar.

Fiyatı dışında enfes laptop, indirim bekle girerse al girmezse alma. Çok güzel olsa da 13 bine 3050 almak biraz kötü hissettirir. Laptop'un olayı küçük olmasıdır bence ve 14" laptoplar çok şık oluyor, taşıma ve ağırlık konusunda da daha avantajlı oluyorlar.
Evet ben de o yüzden bu modele baktım zaten. 3060 laptopların fiyatları düşecek diyorlar. Eğer düşerse doğal olarak 3050 de düşecektir. 11 ya da 12 bin TL olsa hiç de fena olmaz. 3 ay içinde inşallah düşer. Düşmezse Omen alacağım ama bunun tasarımını çok beğendim. Düşmezse de alırım belki bilmiyorum.

Hocam Omen alacağım muhtemelen 15.6 ya karar verirsem. Dediğiniz gibi oyun oynarken ya kulaklık takarım ya da müzik açarım. Film dizi izlerken de fanları sessize alırım. Ama 14 inç istediğim için 3050 alabilirim. Boyutta 15.6ya karar verirsem Omen. Vermezsem G14 alacağım.

Hocam şahsen oyun oynarken 14 inç de ekran dışında etrafıda görürsünüz ha illa olsun küçük diyorsanız 15.6 da pek büyük sayılmaz özellik olarak da G14 4 sene gidecekse Omen 6 sene gider çünkü ekran kartlarında yaklaşık %50 fark var.

Hocam şahsen oyun oynarken 14 inç de ekran dışında etrafıda görürsünüz ha illa olsun küçük diyorsanız 15.6 da pek büyük sayılmaz özellik olarak da G14 4 sene gidecekse Omen 6 sene gider çünkü ekran kartlarında yaklaşık %50 fark var.
Hocam 14 inç istememin sebebi 3 yıl sonra üniversitede kullanmak. Taşınabilirlik açısından çok iyi . 3 ay sonraki fiyatlara göre kararımı vereceğim fakat bu modelin tasarımını vs. her şeyini çok beğendim. 3 yıl oyun için kullansam yeter zaten sonra üniversitede ya internet kafeye giderim ya da çok oyun oynamam zaten. Sizce düşer mi fiyatı 3 ay içinde? 3060 ve 3050 için yorumlarınız nelerdir? Bir de Zephyrus ekran kalitesi daha yüksek. yüzde 100 sRGB var.

Hocam 14 inç istememin sebebi 3 yıl sonra üniversitede kullanmak. Taşınabilirlik açısından çok iyi. 3 ay sonraki fiyatlara göre kararımı vereceğim fakat bu modelin tasarımını vs. her şeyini çok beğendim. 3 yıl oyun için kullansam yeter zaten sonra üniversitede ya internet kafeye giderim ya da çok oyun oynamam zaten. Sizce düşer mi fiyatı 3 ay içinde? 3060 ve 3050 için yorumlarınız nelerdir? Bir de Zephyrus ekran kalitesi daha yüksek. Yüzde 100 sRGB var.

Yani hocam şu şekilde 3 5 yılı örnek olarak verdim ben GTX 1650 nereye kadar giderse 3050 de oraya kadar gider 1650 şu dönemde bile yeni çıkan oyunların %60'ını fulm grafiklerde oynatmıyor ki bu dediğim değer masaüstü için geçerli laptoun 3050 Ti masaüstünün 1650'si gibi hesablayabilirz Max 2 sene başlangıç seviyesi oyunları yüksek grafiklerde oynatır ondan sonra düşük grafiklere geçmeye başlarsın hocam yanlış anlamayın 13.000TL az bir bütçe değil bir tarafta seni başlangıç seviyelerde 2 sene götürecek kartı AAA seviyesinde en az 3 4 sene götürecek karta tercih ediyorsunuz performansı olmadıktan sonra isterse dünya üzerindeki en nadir ekran olsun bir işinize yaramaz ben ASUS'u kötülemiyorum sadece bu fiyata alınacak bir laptop değil g 14 sanırım 1.6 kg HP Omen'de 2.5 civarı yani çantada taşıyacağın için laptopu o kadar bir farklılık olmayacaktır ama sonuçta tercih sizin at varken eşekle de gidebilirsiniz.

Yani hocam şu şekilde 3 5 yılı örnek olarak verdim ben GTX 1650 nereye kadar giderse 3050 de oraya kadar gider 1650 şu dönemde bile yeni çıkan oyunların %60'ını fulm grafiklerde oynatmıyor ki bu dediğim değer masaüstü için geçerli laptoun 3050 Ti masaüstünün 1650'si gibi hesablayabilirz Max 2 sene başlangıç seviyesi oyunları yüksek grafiklerde oynatır ondan sonra düşük grafiklere geçmeye başlarsın hocam yanlış anlamayın 13.000TL az bir bütçe değil bir tarafta seni başlangıç seviyelerde 2 sene götürecek kartı AAA seviyesinde en az 3 4 sene götürecek karta tercih ediyorsunuz performansı olmadıktan sonra isterse dünya üzerindeki en nadir ekran olsun bir işinize yaramaz ben ASUS'u kötülemiyorum sadece bu fiyata alınacak bir laptop değil g 14 sanırım 1.6 kg HP Omen'de 2.5 civarı yani çantada taşıyacağın için laptopu o kadar bir farklılık olmayacaktır ama sonuçta tercih sizin at varken eşekle de gidebilirsiniz.
Hocam iyi ki bu konuya geldiniz. Açıklamanız çok mantıklı geldi. Eğer 3 ay içinde fiyatları artmazsa 3060 olanı alacağım. G14 11bin lira olursa fln bilemem tabi ya da 12k. Dediğiniz çok mantıklı. Eğer bu fiyatlarda kalırlarsa 3060 omen alacağım. Çok teşekkürler. Belki de 3 yıl sonra kardeşime bırakıp başka 14 inç alırım üni için. Çık teşekkürler tekrardan.

Hocam iyi ki bu konuya geldiniz. Açıklamanız çok mantıklı geldi. Eğer 3 ay içinde fiyatları artmazsa 3060 olanı alacağım. G14 11bin lira olursa falan bilemem tabii ya da 12K. Dediğiniz çok mantıklı. Eğer bu fiyatlarda kalırlarsa 3060 Omen alacağım. Çok teşekkürler. Belki de 3 yıl sonra kardeşime bırakıp başka 14 inç alırım üniversite için. Çık teşekkürler tekrar.

Rica ederim hocam. Siz burada bir şeyi merak ediyorsunuz. Bizim amacımız size en iyiyi göstermek. Bir asgari ücretle çalışan insanın yaklaşık 4, 4.5 aylık maaşı. 3050 Ti'lı laptoplar maksimum 10K eder benim gözümde. 10K'dan fazla verilen her 1 kuruş israftır benim için. Çünkü 3060'lı laptoplar sürekli indirime giriyor. Neden %50 daha iyi olan laptopu almak varken daha kötüsünü alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim hocam. Siz burada bir şeyi merak ediyorsunuz. Bizim amacımız size en iyiyi göstermek. Bir asgari ücretle çalışan insanın yaklaşık 4, 4.5 aylık maaşı. 3050 Ti'lı laptoplar maksimum 10K eder benim gözümde. 10K'dan fazla verilen her 1 kuruş israftır benim için. Çünkü 3060'lı laptoplar sürekli indirime giriyor. Neden %50 daha iyi olan laptopu almak varken daha kötüsünü alayım?
Teşekkürler hocam evet haklısınız. Fakat forumu çok fazla bilmiyorum nasıl yapacağım bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı