Zephyrus G14 ısınır mı?

STRIX ve Zephyrus yazacaktım pardon. STRIX serisi 15.6 olduğu için ileride büyük gelir mi diye endişe duyuyorum. Zephyrus'ta da bu süreçte 14 küçük gelir mi diye endişe duyuyorum. Siz olsanız ne alırdınız?
Ben olsam Strix alırdım, kendim de bir Strix kullanıcısıyım, soğutma konusunda kompaktlığa önem vermediği için bir tık daha iyi soğutuyor.

Ben olsam Strix alırdım, kendim de bir Strix kullanıcısıyım, soğutma konusunda kompaktlığa önem vermediği için bir tık daha iyi soğutuyor.
anladım alırken Zephyrusu görmek istiyorum sonra karar vereceğim teşekkürler
74-80 fazla değil magnezyum sıkıntı çıkartmaz sağlam ama NASA'nın roket yakıtı içeriği aluminyum ve magnezyum bunlar yanıcı.
hocam plastik kasa alsam yansa o da erir bilgisayar yandıktan sonra zaten bi önemi yok malzemenin bence sonuçta çöp olacak.

O yanarsa tek sorunun o olmaz ama yanmaz.
burning-laptop-o.gif

Isınmıyor ama klavyenin üst kısmında metal yer (kırmızının üstü) baya sıcak oluyor. Oraya dokunmadığın sürece normal.
İşlemci max 85 gördü GPU max 79
Alaşım magnezyum+alüminyum macbooklarla aynı

Dosya Ekleri

• IMG_20210628_090813.jpg
    IMG_20210628_090813.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Isınmıyor ama klavyenin üst kısmında metal yer (kırmızının üstü) baya sıcak oluyor. Oraya dokunmadığın sürece normal.
İşlemci max 85 gördü GPU max 79
Alaşım magnezyum+alüminyum macbooklarla aynı
anladım teşekkürler şuan sadece boyut ve donanım olarak karar vereceğim
https://www.technopat.net/sosyal/konu/1650-dynamic-boost-performansi.1571661/v @Radeon RX 5500M @egeoz316 @Conficker Belasi hocalarım bu konuya bakar mısınız size zahmet

Son düzenleme:
Bravo 15 2021 al 10-15% fazla fps istiyorsan. Rog strix daha da düşük 1650 ile. Ya 1650ti ile kasa farkı ya da 5500m ile fps farkı bence. @celalistşengörist
hocam 1650 Dynamic Boost ile 1650Ti dan daha performanslı oluyor. Bravo düşünmüyorum çerçevesi kalın geliyor ve uzun süreli kullanmak istediğim için ileride kötü durur. Ben sadece işlemci performansı ne kadar azalıyor onu merak ediyorum. Peki performans olarak Zephyrus mu Strix mi?

hocam 1650 Dynamic Boost ile 1650Ti dan daha performanslı oluyor. Bravo düşünmüyorum çerçevesi kalın geliyor ve uzun süreli kullanmak istediğim için ileride kötü durur. Ben sadece işlemci performansı ne kadar azalıyor onu merak ediyorum. Peki performans olarak Zephyrus mu Strix mi?
1650 1650ti den daha güçlü değil hocam. Zephyrus'ta 1650ti 55W'da çalışıyor. Dynamic boost olsa 70W'da çalışacak ama 2020 model Zephyrus'ta dynamic boost yok. Dynamic boost bazı oyunlarda fps kaybettirir kazandıracağına. Karşılaştırması 55W 1650ti vs 50W 1650 normal watt olarak.

1650 1650 Ti'den daha güçlü değil hocam. Zephyrus'ta 1650 Ti 55W'da çalışıyor. Dynamic Boost olsa 70W'da çalışacak ama 2020 model Zephyrus'ta dynamic Boost yok. Dynamic Boost bazı oyunlarda FPS kaybettirir kazandıracağına. Karşılaştırması 55W 1650 Ti vs 50W 1650 normal Watt olarak.

Hocam peki Ryzen 5000 serisi içeren Zephyrus'larda var mı çünkü 1650 Ti Zephyrus bulamadım ve Ryzen7 5800HS+1650 var alınır mı bunu? ROG serisinden 1650 olan modele bakmamalı mıyım yani? Siz bana hangi laptopu önerirsiniz ASUS içerisinden? MSI dediğim gibi Bravo tasarımını beğenseydim alırdım ya da gözümle görünce beğenirsım alırım fakat ASUS'tan öneriniz nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı