Oyun Zero Hour 10TL

Blannk

Hectopat
Katılım
1 Temmuz 2022
Mesajlar
1.416
Çözümler
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Erken erişimde olan Ready or Not benzeri bir oyun arıyorsanız indirimdeyken yarım döner fiyatından ucuza alabilirsiniz. Zam geleceğeni düşündüğüm bir oyun kendisi o yüzden herkesin bakıp değerlendirmesinde fayda var.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bu civarlara almıştım bir sene önce. Güzel oyundur, geleceği parlak olabilir ama şu an oynayan çok az aktif oyuncu var.

CoD MW2019 ev baskını görevini biliyorsanız, oyun tamamen bu yapıda. İster co-op bot vurarak bina temizlersiniz, ister R6 benzeri modunda oyunculara karşı saldır savun oynarsınız.

Singleplayer co-op olarak girerseniz yanınıza bot vermiyor, yerden silah alma mekanikleri yok. İki mermiye gidiyorsunuz, acıması yok. Silah özelleştirme ve özellikle gece görüş sistemi çok güzel.

Tek sorun, oyun Bangladeş yapımı, botlar da bunların dilinde konuşuyor. Oyun içi seslendirme ve yazılar İngilizce ama botlara voiceover yapmamışlar.
 
Arada fiyat farkı var fakat Ready or Not varken bu aşırı kötü gelmişti. İkisini de yakın zamanlarda oynadım ve RDR2 ile Erzurum kapışması gibi hissetmiştim.
 
Ready or Not ile kıyaslamak bence gereksiz. 10 TL'ye alınabilecek güzel bir oyun. 2 arkadaşınızla birlikte alsanız 30 TL'ye saatlerce eğlenirsiniz. Map dizaynı vs. bence tatlı ki Ready or Not alamayan arkadaşlara tavsiyemdir. O havayı tabii ki de veremez ama yine de atın dursun hesapta.
 

Geri
Yukarı