Zihnin sınırlarını zorlayan bir komplo yaşadığımızı fark ettiysek ne yapmalıyız?

Yusuf Aydıner

Decapat
Herkesin size karşı psikolojik hileler yaptığını düşünün, artık dayanamıyor ve ne yapmaya çalıştıklarını soruyorsunuz. Fakat inkaarlı sözlerden başka bir şey duyamıyorsunuz. Bu olay yüzünden psikolojiniz alt üst olmuş durumda. Ne yapardınız çözüm olarak.

Herkesin size karşı psikolojik hileler yaptığını düşünün, artık dayanamıyor ve ne yapmaya çalıştıklarını soruyorsunuz. Fakat inkaarlı sözlerden başka bir şey duyamıyorsunuz. Bu olay yüzünden psikolojiniz alt üst olmuş durumda. Ne yapardınız çözüm olarak.
İlişkini kesebilirsin belki onlarla?

Bana da oluyor bu durum çok fazla satranç oynayınca. Sanki herkes beni mat etmeye çalışıyor gibi. Bende her hareketimi/sözümü satranç oynar gibi planlı yapıyorum. Özet olarak deliriyorsunuz biraz. Biraz rahatlayıp, kafayı toparlayıncs geçiyor. Her şeyi kafaya takmamayı öğrenmeniz lazım. Çok işinize yarar.

Bu kadar yaratıcı bir olay ancak bilim kurgu filmlerinde olur, böyle bir şey nasıl yaşarım nasıl bir şeyin içine düştüm ciddiyetinin hala tam olarak farkında olmadığımı düşünüyorum bile. Çok devasa bir komplo bana karşı.

Bu kadar yaratıcı bir olay ancak bilim kurgu filmlerinde olur, böyle bir şey nasıl yaşarım nasıl bir şeyin içine düştüm ciddiyetinin hala tam olarak farkında olmadığımı düşünüyorum bile. Çok devasa bir komplo bana karşı.
Hocam biraz rahatlamaya ihtiyacınız var. Kafanız çok dolu. Bunlar şuan size mantıklı gelse de saçmalıktan ibaret. Kimsenin size komplo kurduğu yok.

Eski yıllarda yaşasan akıllı telefonlar çıkacak, Wi-Fi çıkacak deseler inanır mıydın? Demek ki öngörü olarak mümkün olmayan şeyler bir bir gerçekleşebiliyormuş.

Sorun bu kadar ciddiyse emin ol çözümü bu tarz yerlerde değil psikolog veya psikiyatrist tarzı yerlerde bulabilirsin. Fiziki bir rahatsızlığın olduğunda doktora gitmeye çekinmediğin gibi ruhsal veya zihinsel bir rahatsızlığın olduğunda da gitmeye çekinme. Gidip destek al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı