9 mm zincir sanırım görseldeki. 9 aylık kangal köpeğini sağlamca tutar veyahut parklardaki salıncaklarda 100 kiloya kadar taşır.
Ne için kullanacaksınız bisiklet kilidi için falan mı?
Yaz tatilinde arkadaşımla belki bisiklet süreriz. Alması kolay olsun diye apartmanın içine koyup zincir ile oraya park etmeyi düşünüyoruz. Fakat zincir kolay kırılır mı?
Yok satın almam. Buldum zincir fakat paslı biraz. Kolay açılır mı onu merak ettim?Ben kendi bisikletimde veya diğer yerlerde zincirden ziyade piyasada vinil kaplamalı diye anılan kablolardan tercih ediyorum. İçiniz rahat etmeyecekse de bisiklet boyuna göre 10-12mm galvaniz kaplı alırsınız.
Yok satın almam. Buldum zincir fakat paslı biraz. Kolay açılır mı onu merak ettim?
Pas bir şey yapmaz bir WD 40 ile görüntüsünü halledersiniz. Şehir içinde özellikle bir sitede yaşıyorsanız bence zincir fazlasıyla yeterli çünkü her tarafın kamerayla kaplı olduğunu bilen biri çalmaya yeltenmez.
Paslı dursun bir şey olmaz, öyle görüntüsünü güzelleştirmeye gerek yokta. Apartmanda yaşıyorum site değil fakat kapımız kilitli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.