Zio vs Exvega vs XMAX

Bütçe
8000-12000

enesmavi23

Femtopat
Katılım
27 Ağustos 2023
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar. Uzun süredir koltuk araştırması yapıyorum en son bu üçü arasında kaldım. Ve çok kararsızım. Kullanan arkadaşlar yorumlarını belirtirse çok sevinirim. 197 boy 128 kiloyum.

1- Zio Valor fabric + yarasa sistemi + extra visco + kolçak pedi yaklaşık 10.000 TL'ye geliyor.

2 - Exvega andromeda + extra visco + kolçak pedi yaklaşık 9200 TL'ye geliyor.


3 - XMAX - 9900TL.


Üçünün de fiyatı bir birine çok yakın. Benim şu an düşündüğüm zio. Çünkü forumda biraz baktığımda "onu alacağına biraz daha koy zio al" gibi yorumlar gördüm hep. Yani benim alacağım segmentte de hepsinin fiyatı aynı gibi. En mantıklısı zio gibi görünüyor, daha kaliteli deniyor. Sizin düşünceleriniz nedir?


Edit : Cougar Armor Titan Pro CGR-TITAN-PRO Gaming (Oyuncu) Koltuğu - incehesap.com

Belki bu da olabilir
 
Son düzenleme:
Bütçen yetiyorsa ve deri olması sıkıntı değilse tabii ki Cougar Armor Titan Pro diğer 3 koltuk bununla karşılaştırılamaz bile.
 
Zio Valor'dan artısı nedir Exvega Andromeda'nın? Çünkü genel araştırdığım zaman zio daha kaliteli bir markaymış gibi geldi. Özellik/Fiyat olarak şu an ikisi de aynı neredeyse. Çok kararsız kaldım bu yüzden ikisi arasında.

Exvega'da tam çelik demir iskelet var, zio,xdrive ve hawkda çerçeve boru iskelet var ( ürünün ortası boş gibi düşünün, exvegada tam şasi )

Amortisör gibi gruplarda andromeda üst düzey. andromeda yastıkda titreşim masaj fonksiyonu var.

Hocam bir de şöyle durum var açıkcası, exvega tüm teknik dökümanları detaylı paylaşıyor. zio da bu yok. mesela hangi amortisörü kullanıyor, ürün içindeki iskelet de ne var, bunlar belirsiz.
 
Hocam ben de oyuncu koltuğu arıyorum. Cougar'ın kumaş versiyonu var mı acaba?
Maalesef TR de yok hocam bende senin gibi koltuk arayışındaydım dün bir ofis koltuğu alıp kurtuldum. Bütçen yetiyorsa Cougar'ın o koltuğu veya omen al TR firmalarıyla uğraşma adamlar kendi ürettikleri koltuğu ithal koltuk fiyatına satıyor saçma derecede pahalı yani iyi forumlar.
 
Maalesef TR de yok hocam bende senin gibi koltuk arayışındaydım dün bir ofis koltuğu alıp kurtuldum. Bütçen yetiyorsa Cougar'ın o koltuğu veya Omen al TR firmalarıyla uğraşma adamlar kendi ürettikleri koltuğu ithal koltuk fiyatına satıyor saçma derecede pahalı yani iyi sosyaller.

Hocam Cougar ve HP deri değil de kumaş olsa gözüm kapalı alacağım da. Biraz araştırma yaptım da Zio'yu önerenler bir tık daha fazla.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı