Çözüldü Ziraat Bankası 3D Secure Şifresi ve Site Erişimi

• Konuyu başlatan yusnu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 60.508
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Y

yusnu

Ziyaretçi
Ödeme yaparken 3D Secure adımında şifre gelmiyor ve internet bankacılığı ile mobil uygulamaya da giriş yapılmıyor. Genel bir sorun mu var şu an?

Çözüm
Mobil hattınızı değiştirdiyseniz, banka müşteri hizmetlerini arayın ve blokeyi kaldırın, daha ben yeni yaşadım ve anlattığım işlemi yaptım. Size en son yaptığınız işlemi soracaklardır onay için.
Bloke koyulduysa sebebi ne olabilir? Yanlış şifre girme veya şüpheli bir şey olmadı hiç. Sadece dün "Yemeksepeti"nden bir şeyler söylemiştim.
Bloke, mobil operatör değişikliği ile olur, diğeride banka sistemlerinde sıkıntı olabilir,bankanızdan güvenlik amaçlı bilgilerinizin teyitlerini alın, telefon numaranız, son yapılan işlemler dahil. Bunun dışında kullandığınız interneti resetleyin. Hep aynı işlemde bu hatayı alırsanız o zaman farlı bir duruma bakılabilir.

Hep aynı işlemde bu hatayı alırsanız o zaman farlı bir duruma bakılabilir.
Mobil uygulamada da internet sitesinde de veriyor hatayı. Son zamanlarda hiçbir değişiklik olmadı. En son dün kullanmıştım.
İndirimler bitmeden bir şey alayım dedim şansa bu olay denk geldi. :D
Genel sorunmuş galiba. Düzeldi şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mobil uygulamada da internet sitesinde de veriyor hatayı. Son zamanlarda hiçbir değişiklik olmadı. En son dün kullanmıştım.
Ziraat bankası sistemlerinde arasa sırada yaşanıyor bu, babamdan biliyorum, ama her şartta, bankanızla konuşun, sistemlerinde sıkıntı yok ise, mobil 3D işlemlerinizin neden gelmediğini söylemeliler.
Not: Uygulama kaldır tekrar kur ve web sitesi bilgi kayıtlarını sıfırla birde öyle dene istersen. Ben yaparım böyle yaşarsam, mesela şu anda vodafone yanımda çalışmıyor, aradım evet bizden kaynaklı dediler 2 haftadır çalışmıyor.

Büyük ihtimalle genel bir sıkıntı vardı. İnternet bankacılığında şifre ekranı bile gelmeden hata veriyordu. Düzeldi şu an ama bu tür uygulamalar ve siteler uzun süreli kapalı kalmamalı bence. :D

yusnu, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı