- Makaleler
- 18
Yakınından biri vefat edince kudurursun sen de.(Allah göstermesin) Son cümlene katılmıyorum haberin olsun.Sanki gidince başka bir şey olacak, sanki tek başına karar veriyor?
Yakınından biri vefat edince kudurursun sen de.(Allah göstermesin) Son cümlene katılmıyorum haberin olsun.Sanki gidince başka bir şey olacak, sanki tek başına karar veriyor?
Yakınımla bakanın alakası?Yakınından biri vefat edince kudurursun sen de.(Allah göstermesin) Son cümlene katılmıyorum haberin olsun.
Yazmışsın ya "Kudurun sınav yapılıyor diye ağlayanlar." Ben de diyorum sınavda virus kapıp bir yakınına bulaştırıp kudurursun diyorum. Herkesi kendiniz gibi düşünmeyin. Çoğu babaannesi, dedesi ile kalıyor. Onlara bulaştırdın mı yoğum bakıma kadar yolu var.Yakınımla bakanın alakası?
İkimiz de çok iyi biliyoruz ki 100 öğrencinin abartalım 10 tanesi sağlığını düşünüyordur. Kaç tane gördüm Twitter'da sağlığımı düşünüyorum deyip dışarıda maskesiz gezenleri.Yazmışsın ya "Kudurun sınav yapılıyor diye ağlayanlar." Ben de diyorum sınavda virus kapıp bir yakınına bulaştırıp kudurursun diyorum. Herkesi kendiniz gibi düşünmeyin. Çoğu babaannesi, dedesi ile kalıyor. Onlara bulaştırdın mı yoğum bakıma kadar yolu var.
Uygunsuz üsluptan 1-3 saat arası ban(tahminen).1 aylık, çözüme bağlanmış bir konuyu hortlatıp üstüne tartışmak?
Gereksiz mesajdan 3 gün ban yedim 3 saat nasıl size atıyorlar anlamadım pozitif ayrıcılık sanırsamUygunsuz üsluptan 1-3 saat arası ban(tahminen).
Bakanın görevi bırakmadığı belli zaten. Neden kavga edersin ki?
Rapor sisteminde patlayıp 1 ay yedim uygunsuzdan, 3 saat dinlenmek için güzel.Uygunsuz üsluptan 1-3 saat arası ban(tahminen).
Bakan herhalde asker arkadaşın. Sınavların olacağı kesin değil.Gereksiz mesajdan 3 gün ban yedim 3 saat nasıl size atıyorlar anlamadım pozitif ayrıcılık sanırsam.
Ziya istifa etmedi yerinde, 3 dalgayı başlattı.
Vakalar 50.000 ama sınava "Devamkee" aynen Ziya devam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.