ZMA yerine multivitamin almak

Hocam evet aşırı miktarda yüksek doz öneriyor bende güvenemedim kingsize a yöneleceğim bu omega3,d3 multivitamin bunları günlük olarak tüketmekte zararı varmıdır? Kan tahlili vermedim daha neyin eksik olup olmadığını bilmiyorum
Bunlar günlük olarak kullanman gereken vitaminler ara vermene vs. gerek yok. D3 vitaminini zaten sedanter bireyler için kesin olarak alınması gereken vitaminlerin başında geliyor malum d vitaminnin aktif olması için güneş lazım.
Son kısma değineceğim öneriden ziyade,
Günlük ihtiyaç karşılaması adına 3 kapsül sunuyor. Bir tablette tüm içeriği sunan vitamin ile hiçbir farkı yok servis şeklinde bakarsanız. Aşırı doz konusu mevcut değil.
Ek olarak 3 kapsül yerine 4 alırsanız magnezyum miktarı 300 mg oluyor ki günlük ihtiyacı daha çok karşılayabilirsiniz. Yine de önerileni kullanıyorum ek vitaminler de aldığım için.
Buradaki değerler 3 kapsül içinde arada 3 kat fiyat farkı çıkar yok 1 adette ise 3 kat fazla içerik almış olursun

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-06 190054.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-06 190054.png
    47,1 KB · Görüntüleme: 24
Bunlar günlük olarak kullanman gereken vitaminler ara vermene vs. gerek yok. D3 vitaminini zaten sedanter bireyler için kesin olarak alınması gereken vitaminlerin başında geliyor malum d vitaminnin aktif olması için güneş lazım.

Buradaki değerler 3 kapsül içinde arada 3 kat fiyat farkı çıkar yok 1 adette ise 3 kat fazla içerik almış olursun
Ben BigJoy öneriyorum (kapsül olduğu için) fiyatlandırma konusunu o şekilde tartışmak lazım.
Ek olarak 3 kat fiyat farkını nasıl buldunuz onu anlamadım, servis başı fiyatını hesaplamanız gerekiyor.
Tek tablette (1 servis önerisi) 250 mg magnezyum sunan ürünle, 3 kapsülde (tek servis önerisi) 225 mg magnezyum (kapsül başına 75 mg) sunan ürün arasında 5 TL fiyat hariç ve 25 mg (içeriği de tartışmıyorum) hiçbir fark yok.
Dediğim gibi değindiğim nokta aşırı doz veya aşırı kullanım olmaması, fiyat değil. Tek kapsülde 75 mg magnezyum bulunmuş oluyor, servis kullanımını ele alınca 225 oluyor. Yanlış bilgilendirmekten kaçınmaya çalışıyorum.

Ben BigJoy öneriyorum (kapsül olduğu için) fiyatlandırma konusunu o şekilde tartışmak lazım.
Ek olarak 3 kat fiyat farkını nasıl buldunuz onu anlamadım, servis başı fiyatını hesaplamanız gerekiyor.
Tek tablette (1 servis önerisi) 250 mg magnezyum sunan ürünle, 3 kapsülde (tek servis önerisi) 225 mg magnezyum (kapsül başına 75 mg) sunan ürün arasında 5 TL fiyat hariç ve 25 mg (içeriği de tartışmıyorum) hiçbir fark yok.
Dediğim gibi değindiğim nokta aşırı doz veya aşırı kullanım olmaması, fiyat değil. Tek kapsülde 75 mg magnezyum bulunmuş oluyor, servis kullanımını ele alınca 225 oluyor. Yanlış bilgilendirmekten kaçınmaya çalışıyorum.
Torq ve kingsize zmadan bahsediyorum. Torq 3 tane kullanmanı istiyor yukarda attığım ssteki içerik 1 adet kapsülün içeriğiyse 3 tane önerdiği için fazla içerik almış oluyorsun, yok 3 kapsülde toplam bu kadar var diyorsa arada 3 kat fazla fiyat farkı ödüyorsun. Sizin dediğiniz gibiyse torq için 3 kat fazla ödemiş oluyorsun

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-06 190859.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-06 190859.png
    32,5 KB · Görüntüleme: 19
  • Ekran görüntüsü 2025-01-06 192434.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-06 192434.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 22
Torq ve kingsize zmadan bahsediyorum. Torq 3 tane kullanmanı istiyor yukarda attığım ssteki içerik 1 adet kapsülün içeriğiyse 3 tane önerdiği için fazla içerik almış oluyorsun, yok 3 kapsülde toplam bu kadar var diyorsa arada 3 kat fazla fiyat farkı ödüyorsun
Her iki ürünün de içerik kısımları servislere göre düzenleniyor hocam. Bahsettiğiniz iki ürün arasında 5 tl fiyat farkı var servis başına. Bigjoy ile 2 tl civarı olması lazım.
Yani içerikleri arasında magnezyum adına konuşacak olursak tek fark 25 mg oluyor.

Torq ve kingsize zmadan bahsediyorum. Torq 3 tane kullanmanı istiyor yukarda attığım ssteki içerik 1 adet kapsülün içeriğiyse 3 tane önerdiği için fazla içerik almış oluyorsun, yok 3 kapsülde toplam bu kadar var diyorsa arada 3 kat fazla fiyat farkı ödüyorsun. Sizin dediğiniz gibiyse torq için 3 kat fazla ödemiş oluyorsun
Bu kingsize dan günlük 1 kapsül alsam yeterli olur mu

Her iki ürünün de içerik kısımları servislere göre düzenleniyor hocam. Bahsettiğiniz iki ürün arasında 5 tl fiyat farkı var servis başına. Bigjoy ile 2 tl civarı olması lazım.
Yani içerikleri arasında magnezyum adına konuşacak olursak tek fark 25 mg oluyor.
Bunuda satış stratejisi olarak kullanıyorlar aylık kullanım birinde 134TL iken diğerinde 389tl bu yüzden arada 3 kat fiyat farkı çıkıyor bu yüzden güven vermediğini söyledim. Aslında dediğimiz şey aynı ama farkl şekillerde söyledik
Bu kingsize dan günlük 1 kapsül alsam yeterli olur mu
1 kapsül günlük kullanım için yeterli

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-06 193904.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-06 193904.png
    27,4 KB · Görüntüleme: 24
Bunuda satış stratejisi olarak kullanıyorlar aylık kullanım birinde 134TL iken diğerinde 389tl bu yüzden arada 3 kat fiyat farkı çıkıyor bu yüzden güven vermediğini söyledim. Aslında dediğimiz şey aynı ama farkl şekillerde söyledik

1 kapsül günlük kullanım için yeterli
Hocam bi yerden okudum da yaş 17 bu ilaçlar felan boy uzamasına engel olur mu?

Bigjoy ZMA'da magnezyum oksit form.

Bisglcinate formda olduğu yazıyor hocam hangi ZMA'dan bahsediyorsunuz?

Hocam bu ZMA'yı bende düşündüm fakat magnezyumun oksit formda olması beni düşündürdü. İçindeki ek içeriklere göre bunu almak mı yoksa bisglcinate olan bigjoy ZMA veya Xpro xma almak mı daha mantıklı sizce? Bir de D vitamini için nature's supreme önerir misiniz yoksa D3K2 olan veya damla formunda olan bir ürün daha mı mnatıklı?

Son düzenleme:

Bisglcinate formda olduğu yazıyor hocam hangi ZMA'dan bahsediyorsunuz?

Hocam bu ZMA'yı bende düşündüm fakat magnezyumun oksit formda olması beni düşündürdü. İçindeki ek içeriklere göre bunu almak mı yoksa bisglcinate olan bigjoy ZMA veya Xpro xma almak mı daha mantıklı sizce? Bir de D vitamini için nature's supreme önerir misiniz yoksa D3K2 olan veya damla formunda olan bir ürün daha mı mnatıklı?
Yaklaşık bir ay kullandım. Magnezyum ve çinko değerlerimi yükseltti, şuan üst sınırda olduğu için kullanmayı azalttım. Ağır antrenman günlerimde rahat uyumak için kullanıyorum, kasları gevşetiyor. D vitamini de natures supreme den kullanıyorum. İki üründen de memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı