Zombi oyunlarından korkmak

Belki saçma gelecek ama, Dying Light'ı satın aldım oynamak istiyorum ama zombilerden ürperdiğim için oynayamıyorum. Hepsinin birden sana koşması falan geriyor. Bu korkumu nasıl yenebilirim?
Saçma değil kankam merak etme. Ben Metro Exodus oynarken kalp krizi geçirecek gibi oluyordum. Amaçları sana o hissiyatı yaşattırmak zaten :D

@Emre C Bu konu tam senlik kanka :D
Nasıl iade ettin ama, hoppala :D
Neyse konuya dönecek olursak, arkadaşların ile aşırı sarar ve sesli sohbet ile korkun daha da düşer. Hatta anlık gerilimde küfür ettiğin zaman rahatlıyorsun, tek başına oynarken hem canın sıkılır hem de karar alman zorlaşır. Dying Light'ta şu anda 160 saatim var, artık siz düşünün. En başta oynamam be, korkutucudur diyordum. Eğer hala korkun devam ederse DLC'sini oynamanı öneririm, açık alan olduğu için daha az korkarsın.
@Caner Uncu @Emir M. ile beraber 3 kişi oyunu bitirmiştik, tabii sonra grup dağıldı falan. Şimdi ise pek oyunun yüzüne bakmıyorum, ekip bulursam olabilir.

Mağaraya girme görevi vardı, pek açık alan sayılmaz. Gavura vurur gibi vuruyorlar orada 🤣
Oraya girip adam akıllı sağ çıkan varsa elini öperim. Bi' ses çıkardın mı işin bitti, zombilerin karargahına öyle girilmez :D

Oraya girip adam akıllı sağ çıkan varsa elini öperim. Bi' ses çıkardın mı işin bitti, zombilerin karargahına öyle girilmez :D
Sapasağlam çıkmıştık @Emir M. ile, oraya gece girmek lazım. Gece güçlü zombiler dışarıda olduğu için orası çok zor olmuyor. Sabah girersen çıkamazsın.
Bu oyun RE serisi yanında çıtır çerez kalır.
İkisi aynı tür değil ki. Karşılaştırmak pek doğru olmaz. Birisi açık dünya, birisi bildiğin bir mekan içindeki korku oyunu.

Belki saçma gelecek ama, Dying Light'ı satın aldım oynamak istiyorum ama zombilerden ürperdiğim için oynayamıyorum. Hepsinin birden sana koşması falan geriyor. Bu korkumu nasıl yenebilirim?

Zorlama bence. Ben bırak zombileri hiçbir korku oyunlarını oynayamıyorum. Küçükken psikopat bir komşumuz vardı. Bilgisayara beni alıştırmıştı sağ olsun ama geceleyinde korku filmi izletirdi. Galiba bu yüzden hiç oynamadım korku oyunu oynamamda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı