Dying Light'ı başta bende korkardım, ancak işin içinde 200 saatlik tecrübe girdiği için, günde 30 dk zombi öldürerek stres atarım. Geceleri yeni başladığım zaman volatile'lar dan kaçardım, şimdi volatile lar benden kaçıyor.
Yiyorsa mağaraya gir, gör bakayım çerez mi değil miBu oyun RE serisi yanında çıtır çerez kalır.
Gel öp o zaman elimiOraya girip adam akıllı sağ çıkan varsa elini öperim. Bi' ses çıkardın mı işin bitti, zombilerin karargahına öyle girilmez![]()
Bu yüzden korku katsayısı daha yüksek ve yaratıkların çeşitli oluşu bazı oyunlarda farklı formlara dönüşmeleri son olarak tür olarak ikisi de zombi oyunu sahip oldukları alan farklı olabilir ama emin olabilirsiniz insan kaçabileceği yer bulamayınca daha çok korkacaktır.İkisi aynı tür değil ki. Karşılaştırmak pek doğru olmaz. Birisi açık dünya, birisi bildiğin bir mekan içindeki korku oyunu.
Yeni oyunları için dediğiniz gibi olabilir ama RE4, RE5 ve RE6 bol zombili bir oyun.Yiyorsa mağaraya gir, gör bakayım çerez mi değil miRE jumpscare bir oyuna benziyor, Dying Light'ta ise zombileri görüyorsun ve seni hiç duraksamadan güvenli alanda olmadığın sürece hep peşliyorlar. Hele şu zıplayanlar var ya, bi' de dev tanklar az korkmadım bi' anda çıkan sürüden.
Tek kişilik dev kadroyum.ekip bulursam olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.