Zombilerin olma olasılığı var mı?

Bir insanın çene kasları birinin etini koparmaya yetmez, organları çalışmayan bir vücut enerji üretemez. Olamamasının en basit iki sebebi bunlar. TWD'deki kopmuş kafalar bile birilerini ısırabiliyor olsa kalbe ne gerek olurdu?
Ruhi Çenet'in bir videosunda vardı ama bilmiyorum. Beynin belli bir merkezi bozulduğu zaman çene kasları aşırı kasılmaya meyilli, ki bence bu basıncı uygulayabilecek basınca sahip insanlar var.

Bir insanın çene kasları birinin etini koparmaya yetmez, organları çalışmayan bir vücut enerji üretemez. Olamamasının en basit iki sebebi bunlar. TWD'deki kopmuş kafalar bile birilerini ısırabiliyor olsa kalbe ne gerek olurdu?

Bildiğim kadarıyla koparmayı yeter.

Hatta çernobil gibi bir video var birkaç kişi askere saldırıp yemişti.

O videolar yalan. Onlara inanan insan bu konuda yorum yapmasın. Çernobilde hiç bir insan zombi olmadı ve o patlamada insanların zombi olması mümkün değil.

Az önce deprem oldu ben de dört kola dönüştüm bu da kanıtı (!)
Screenshot_2022-08-28-22-45-06-66_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

Videonun gerçekliğinden emin olmadan o kadar kesin konuşma.

Ruhi Çenet'in bir videosunda vardı ama bilmiyorum. Beynin belli bir merkezi bozulduğu zaman çene kasları aşırı kasılmaya meyilli, ki bence bu basıncı uygulayabilecek basınca sahip insanlar var.
Beynin bozulsa ne olur? Kasların o kadar kuvveti yok. Beynin bozulduğunda ellerinle araba kaldırabilir misin?

Kolaylıkla yeter. Psikolojik ve biyolojik olarak bunu yapmaya yeltenmiyoruz sadece. Dişlerin takmaysa ayrı konu.

Beynin kas ve kemik yapın, sistem bütünlüğüne zarar vermesin diye kısıtlıyor kendini.
Hep aklımda profesyonel bilim insanları bir deney ile insanları zombi yapabilirler mi ,böyle imkanı var mıdır? Bence var imkansız diye bir şey yoktur! Olsa da TWD izleyenler için sıkıntı yok.
Zombi diye bir sistem yaratıldı zaten, elde telefonla geziyorlar.

Filmlerdeki zombilerin biyolojik olarak yaratılmamaları için bir sebep yok, doğada bunun örnekleri var - doğada olan herhangi bir şeyi koplayabiliriz. Yeterince vakit olursa mükemmelleştirebiliriz. Nöroparasitoloji denir, birazcık nöron kullanarak ulaşılamayacak bir bilgi değildir.

Lakin Zombilerin ana problemi beslenme kaynağı ve kendi sistemlerini yenilemesi olacaktır, o yüzden uzun ömürlü olmazlar.

Hep aklımda profesyonel bilim insanları bir deney ile insanları zombi yapabilirler mi, böyle imkanı var mıdır? Bence var imkansız diye bir şey yoktur! Olsa da TWD izleyenler için sıkıntı yok.

Biz trilyon galaksilerin sadece 1 tanesinin içindeyiz ben başka hayatlar da var diye düşünüyorum belki zombi olabilir ama bizim dünyamıza biz keşfedene kadar gelebileceklerini sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı