ahmet tglk Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #1 Arkadaşlar bir proje için Zoom indirdim. Sonrasında oyun oynarken performans düşüklüğü oldu. Ardından Zoom'u sildim ama performans düşüklüğü arttı ve artmaya da devam ediyor gibi. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2021
Arkadaşlar bir proje için Zoom indirdim. Sonrasında oyun oynarken performans düşüklüğü oldu. Ardından Zoom'u sildim ama performans düşüklüğü arttı ve artmaya da devam ediyor gibi. Ne yapmalıyım?
D Dark Magic Femtopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #2 Programı kendi sitesinden indirdiğinize emin misiniz? Artı 0 Eksi
R russian.pancake Centipat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 498 17 Mart 2021 #3 Zoom kaynaklı olduğunu nereden çıkardınız çöp makinede bile hızlı ve yavaşlatmıyor. Artı 0 Eksi
D Dark Magic Femtopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #4 russian.pancake dedi: Zoom kaynaklı olduğunu nereden çıkardınız çöp makinede bile hızlı ve yavaşlatmıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Zoom programını indirdikten sonra bu problem ile karşılaşmış. Artı 0 Eksi
russian.pancake dedi: Zoom kaynaklı olduğunu nereden çıkardınız çöp makinede bile hızlı ve yavaşlatmıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Zoom programını indirdikten sonra bu problem ile karşılaşmış.
Bariso Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 396 Çözümler 3 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Youtube Channel Marketing 17 Mart 2021 #5 Antivirüs ile tarama yapın belki indirme aşamasında kazara virüs bulaşmıştır bilgisayara. Artı 0 Eksi
R russian.pancake Centipat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 498 17 Mart 2021 #6 Dark Magic dedi: Arkadaş Zoom programını indirdikten sonra bu problem ile karşılaşmış. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden indirdiyse bir sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
Dark Magic dedi: Arkadaş Zoom programını indirdikten sonra bu problem ile karşılaşmış. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden indirdiyse bir sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum.
KS KS ahmet tglk Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #7 Hocam kendi sitesinden yükledim eskiden 30-40 FPS aldığım oyun 20 FPS ve altına kadar düştü Artı 0 Eksi
D Dark Magic Femtopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #8 ahmet tglk dedi: Hocam kendi sitesinden yükledim eskiden 30-40 FPS aldığım oyun 20 FPS ve altına kadar düştü. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde Zoom ile ilgili bir işlem vs. var mı? Artı 0 Eksi
ahmet tglk dedi: Hocam kendi sitesinden yükledim eskiden 30-40 FPS aldığım oyun 20 FPS ve altına kadar düştü. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde Zoom ile ilgili bir işlem vs. var mı?
KS KS ahmet tglk Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #9 Hocam baktığımda Zoom ile ilgili bir isim göremedim Artı 0 Eksi