Yeterli bilgiye sahibim. Linçlemek için yazmadım. Sadece tahmin ettiğin gibi üstün zekalılar ve türevlerini alan bi yer değil. Nerede idiot var onları da topluyorlar eğer parası varsa.Dostum linçlemeden bir araştır istersen.
Yeterli bilgiye sahibim. Linçlemek için yazmadım. Sadece tahmin ettiğin gibi üstün zekalılar ve türevlerini alan bi yer değil. Nerede idiot var onları da topluyorlar eğer parası varsa.Dostum linçlemeden bir araştır istersen.
Yeterli bilgiye sahibim. Linçlemek için yazmadım. Sadece tahmin ettiğin gibi üstün zekalılar ve türevlerini alan bir yer değil. Nerede idiot var onları da topluyorlar eğer parası varsa.
Tamam canım benim ben zaten iyisini isterim senin için ama gerçeklerden uzaklaştıkça da yere düşüş sertleşir.Parasıyla gelen 2-3 tane çocuk var. Parasıyla dediğim de milli eğitimde tanıdığı olan bayağı zengin insanlar. Ben kendimden pay biçiyorum, zengin değilim, devlet okuluna giden sıradan bir öğrenciyim. Benim gibi olan bir sürü çocuk var ve senin zannettiğin gibi sadece parasıyla gelen çocukların olduğu bir yer değil.
Tamamdır hocam.Tamam canım benim ben zaten iyisini isterim senin için ama gerçeklerden uzaklaştıkça da yere düşüş sertleşir.
Soru sıradan ve kolay.Dilci olmama rağmen cevabı kolayca bulabildim. Ya soru basit ya da ben yanlış bölümü seçmişim.![]()
Süper zeka olduğumu düşünmüştüm...Soru sıradan ve kolay.
Olsun. Senin zekan dil bölümüne çalışıyordur. Üzme canını(!)Süper zeka olduğumu düşünmüştüm...![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.