Zorbalığa uğruyorum

Aileniz okul müdürü ile konuşsun gerekirse çocuk ve ailesi ile. Hala uslanmaz ise koridorda güvenlik kamerasından sana vurduğu anları al polise ver

Yaş kaç?

Özel bir okulda okuyorum 1 senelik ücreti ödedik

Darp a girecek şekilde vurmuyor yumruk atıyor canım yanıyor ama geçiyor sonra

Koskoca özel okulda kamera yok mu? Polis'e gidin polis izniyle görüntüler alınabilir ve fiziksel şiddetten dava açarsın.

Aileniz okul müdürü ile konuşsun gerekirse çocuk ve ailesi ile. Hala uslanmaz ise koridorda güvenlik kamerasından sana vurduğu anları al polise ver
Sınıfta oluyor bunlar sınıfta da kamera olmadığı için ispatlayamam diye korkuyorum biyandan

Koskoca özel okulda kamera yok mu? Polis'e gidin polis izniyle görüntüler alınabilir ve fiziksel şiddetten dava açarsın.
Sınıflarda yok ve sınıfta uğruyorum

16

Eğer devam ederse ve zorbalık yaptığına dair bir kanıt varsa ve fiziksel şiddet uyguluyorsa mahkemeye verebilirsiniz. Sınıfta kamera yoksada bir öğretmeni yada kat görevlisini şahit yapabilirsiniz.Böyle bir rezalet olmaz ya sinirlerim bozuldu bu kadarıda fazla dediğim gibi bir şahit bulup mahkemeye verin hem burada hem de öbür tarafta cezasını çeksin.

Son düzenleme:
Sınıfta oluyor bunlar sınıfta da kamera olmadığı için ispatlayamam diye korkuyorum biyandan

Sınıflarda yok ve sınıfta uğruyorum

16
Dostum gayet kendini koruyabilecek yastasin, niye annene veya ogretmenlerine sikayet ediyosun bu daha cok zorbalanmana yol acar. Kendini ezdirirsen ezerler. Yok dava acin, yok polismis sacma isler.

Dostum gayet kendini koruyabilecek yastasin, niye annene veya ogretmenlerine sikayet ediyosun bu daha cok zorbalanmana yol acar. Kendini ezdirirsen ezerler.
Zorbaya zorbalıkla mı karşı çıkıcak? Şiddete mecbur kalınmadıkça kullanmaya gerek yok. Şikayet etmesi en doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…