Zorbalığa uğruyorum

Merhaba bir çocuk tarafından benden güçlü olması ve çevresi sevenleri olduğu için bana akran zorbalığı uğrayan biri var beni gördüğünde yumruk atar dün hastalanmistim hafif öğle arası sınıfıma girdim bana 5 TL en var mı diye sordu yok dedim eğer varsa hepsini alırım dedi yanıma geldi bana zorbalık yapmaya başladı yapma dedim çevredeki çocuklarda seyirci kaldı bu duruma sıranın üstüne çöp kovası koydular tekme atmaya çalıştılar sonra dayanamayıp sınıfta ağladım sonra dalga gecer gibi konuştu dalga geciyorsun hala dedim dalga denizde olur dedi bende anneme anlattım öğretmenimi aramak istedigini söyledi sizce yaptığım doğru mu? Bu zorba davranışlara daha sonra devam eder mi ? Bu durumdan nasıl kurtulabilirim sınıf değişikliği çözüm mü?
Yaş kaç?
 
Aileniz okul müdürü ile konuşsun gerekirse çocuk ve ailesi ile. Hala uslanmaz ise koridorda güvenlik kamerasından sana vurduğu anları al polise ver
Sınıfta oluyor bunlar sınıfta da kamera olmadığı için ispatlayamam diye korkuyorum biyandan

Koskoca özel okulda kamera yok mu? Polis'e gidin polis izniyle görüntüler alınabilir ve fiziksel şiddetten dava açarsın.
Sınıflarda yok ve sınıfta uğruyorum

16
 
Eğer devam ederse ve zorbalık yaptığına dair bir kanıt varsa ve fiziksel şiddet uyguluyorsa mahkemeye verebilirsiniz. Sınıfta kamera yoksada bir öğretmeni yada kat görevlisini şahit yapabilirsiniz.Böyle bir rezalet olmaz ya sinirlerim bozuldu bu kadarıda fazla dediğim gibi bir şahit bulup mahkemeye verin hem burada hem de öbür tarafta cezasını çeksin.
 
Son düzenleme:
Sınıfta oluyor bunlar sınıfta da kamera olmadığı için ispatlayamam diye korkuyorum biyandan


Sınıflarda yok ve sınıfta uğruyorum


16
Dostum gayet kendini koruyabilecek yastasin, niye annene veya ogretmenlerine sikayet ediyosun bu daha cok zorbalanmana yol acar. Kendini ezdirirsen ezerler. Yok dava acin, yok polismis sacma isler.
 

Geri
Yukarı