Trollsün zaten, belli.
IP adresini yayması hiçbir işe yaramaz. İnsanlar en fazla kaldığın ilçeyi, kullandığın internet sağlayıcısını öğrenebilirler.
Biz, sana buradan destek olamayız. Eğer bu durumdan gerçekten bıktıysan azıcık kafanı kullanıp bu durumdan nasıl çıkacağını düşünebilirsin. Bize bağlı kalmak sana bir şey kazandırmaz.
IP adresini de modemi kapatıp açarak değiştirebilirsin. Zaten bildiğim kadarıyla yayması yasak. Ailenizi işin içine katın.
Ha bu arada, görüşmek üzere![]()
Ciddiyim zaten troll olsaydım ban yiceğimi biliyorum niye konuyu açıyımki?
ailenize söyleyebilirsiniz. Akrabanız mı acaba? Bu kadar şey söylesin ve siz hâlâ onu evine gidin?bunlar 10 yaşında böyle şeyleri nereden biliyor? Ben 10 yaşında Tetris oynuyordum TV'den.
Abicim aşağıda yazım denetimi diye bir şey var tikleri işaretleyip düzelt'e basar mısın aksi takdirde sorununu çözemeden ban yiyeceksin.
Arkadaşım ama eğleniriz diye gidyorum ağlayarak dönüyorum tövbe ettim zaten bir de gitmem.
Adam haklı ve bayanlar. Dağılın.
Pardon da o nasıl bir arkadaş. Seni psikolojik olarak çökerten biri nasıl arkadaş oluyor?
Adam haklı ve bayanlar. Dağılın.
O ana bacı girerken ben susuyordum bir şey diyemiyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.