Zorin OS denenmeli mi?

Yigit_4444

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bu aralar Linux'a merak sardım denemek istiyorum. Genelde Minecraft ve diğer Single Player oyunlar (Metro serisi) oynuyorum, Valorant da oynarım. Zorin OS denemeli miyim? Hayatımda hiç kullanmadım.

Merhaba, bu aralar Linux'a merak sardım denemek istiyorum. Genelde Minecraft ve diğer Single Player oyunlar (Metro serisi) oynuyorum, Valorant da oynarım. Zorin OS denemeli miyim? Hayatımda hiç kullanmadım.
ne gerek varki reyis oyun oynuyorsan windows iyidir

Minecraft'ta çok büyük bir performans artışı yaşayacaksın ama Valorant oynayamayacaksın. Merak etme, sağlığın için Valorant oynamaman daha iyi (!). Neyse şakayı boşverirsek harbi Valorant oynayamazsın çünkü anticheat'i Linux'ta yok. Onun dışında benim distro önerim de Zorin OS, geçebilirsin.

Ne gerek varki reis oyun oynuyorsan Windows iyidir.

Ne bileyim işte, bu aralar çok merak ettim nasıl alışır mıyım
Zaten Windows 11'e geçemyi düşünmediğim için yazıyorum (biraz optimizasyonlu gelirse belki)

Minecraft'ta çok büyük bir performans artışı yaşayacaksın ama Valorant oynayamayacaksın. Merak etme, sağlığın için Valorant oynamaman daha iyi (!).
Okadar bağımlı değilim günde 1-2 saat

Minecraft'ta çok büyük bir performans artışı yaşayacaksın ama Valorant oynayamayacaksın. Merak etme, sağlığın için Valorant oynamaman daha iyi (!).

Zaten performans değil alışır mıyım merak ettim.

Ne bileyim işte, bu aralar çok merak ettim nasıl alışır mıyım
Zaten Windows 11'e geçemyi düşünmediğim için yazıyorum (biraz optimizasyonlu gelirse belki)

Okadar bağımlı değilim günde 1-2 saat

Zaten performans değil alışır mıyım merak ettim.
windows 10 desteği bitene kadar w11 e geçememk mantıklı ama dğier işletim sistemleride çok karmaşık w10 da kal

Kuracaksan dualboot yapıp sistemi öyle kullan mümkünse.

Sürücü konusuna gelirsek ekran kartın NVIDIA değilse sürücü kurmana gerek yok, Zorin OS başlangıç için iyidir. Sitesinden ücretsiz olanı kurabilirsin, ücretli olan ile arasında çok fark yoktur.

Valorant'ı Vanguard yüzünden oynayamazsın, oynadığın oyunların native desteği olup olmadığını Lutris'ten kontrol edebilirsin.

Kuracaksan dualboot yapıp sistemi öyle kullan mümkünse.

Sürücü konusuna gelirsek ekran kartın NVIDIA değilse sürücü kurmana gerek yok, Zorin OS başlangıç için iyidir. Sitesinden ücretsiz olanı kurabilirsin, ücretli olan ile arasında çok fark yoktur.

Valorant'ı Vanguard yüzünden oynayamazsın, oynadığın oyunların native desteği olup olmadığını Lutris'ten kontrol edebilirsin.

Peki Epic Games'te ki oyunlarımı kullanabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı