Zorin OS 'ten Arch Linux'a geçme

Yusuflol

Femtopat
Zorin OS kullanıyorum. Pek memnum kalmadım. Fare takılı kalıyor falan anlamadım. Arch'a geçmek istiyorum. Linux'u Windows'ta Rufus'la kurmuştum. Linux'ta Rufus yok. Ne yapacağım?

Zorin OS kullanıyorum. Pek memnum kalmadım. Fare takılı kayıyor anlamadım. Arch'a geçmek istiyorum. Linux'u Windows'ta Rufus'la kurmuştum. Linux'ta Rufus yok. Ne yapacağım?
Sıkıntı olmayacaksa neden Arch'a geçeceğinizi sorabilir miyim?
Terminalde DD Modda ISO'yu yazdırabilirsin yada BalenaEtcher kullanacaksın.
Alternatif olarak Ventoy.

Sıkıntı olmayacaksa neden Arch'a geçeceğinizi sorabilir miyim?
Terminalde dd modda ISO'yu yazdırabilirsin ya da balenaEtcher kullanacaksın.
Alternatif olarak Ventoy'da durabilir.

Nedense bir problem var. Güncellemeye çalışıyorum olmuyor, Brave'i açıyorum nedense fare gidiyor oyun açıyorum sıkıntı yapıyor Windows'ta böyle bir sorunum yoktu. O yüzden başka bir dağıtım kullanmaya karar verdim.

Nedense bir problem var. Güncellemeye çalışıyorum olmuyor, Brave'i açıyorum nedense fare gidiyor oyun açıyorum sıkıntı yapıyor Windows'ta böyle bir sorunum yoktu. O yüzden başka bir dağıtım kullanmaya karar verdim.
Bir dahaki sefere Terminalden güncellemeyi deneyin.
Başka dağıtım kullanacaksanız Linux Mint yada Pop!OS gibi dağıtımlara baktınız mı?
Linux hakkında bilginiz ne kadar?
Arch Linux Linux'a başlangıçta tercih edilecek bir dağıtım değildir.

Bir dahaki sefere terminalden güncellemeyi deneyin.
Başka dağıtım kullanacaksanız Linux Mint'ya da pop! OS gibi dağıtımlara baktınız mı?
Arch Linux'a başlangıçta tercih edilecek bir dağıtım değildir.

Arch'ın özgürlüğünü seviyorum. Linux'ta yeni sayılırım. Birçok konuda oyun vb. işler için Arch'ın önerildiğini gördüm. Hem Arch Linux'u öğrenmek istiyorum.

Arch linux yeni kullanıcıya uygun değil, kesinlikle debian ve linux mint kullanmanızı öneririm. İlla arch kullanıcam diyorsanız EndavourOS veya Manjaro'ya bakabilirsiniz. Ayrıca Ventoy kullanabilirsiniz

Arch'ın özgürlüğünü seviyorum. Linux'ta yeni sayılırım. Birçok konuda oyun vb. işler için Arch'ın önerildiğini gördüm. Hem Arch Linux'u öğrenmek istiyorum.
Arch Linux'u ilk önce sanal makinede öğrenmeye başlasanız olmaz mı?
Archinstall ile kurduğunuzda Arch'ın felsefesine aykırı oluyor.
Öğrenecekseniz elle kurmanız gerekecek.

Pop!OS gibi dağıtımlarla başlarsanız sizin için çok daha iyi olur.
Sizi kullanmaya zorlamıyorum Arch kullanacaksanız siz bilirsiniz.

Arch Linux'u ilk önce sanal makinede öğrenmeye başlasanız olmaz mı?
Archinstall ile kurduğunuzda Arch'ın felsefesine aykırı oluyor.
Öğrenecekseniz elle kurmanız gerekecek.

Pop! OS gibi dağıtımlarla başlarsanız sizin için çok daha iyi olur.
Sizi kullanmaya zorlamıyorum Arch kullanacaksanız siz bilirsiniz.

Zaten wiki ile elle kurmayı planlıyorum.

Arch Linux yeni kullanıcıya uygun değil, kesinlikle Debian ve Linux Mint kullanmanızı öneririm. İlla Arch kullanacağım diyorsanız endavouros veya Manjaro'ya bakabilirsiniz. Ayrıca Ventoy kullanabilirsiniz.

Ventoy2disk. Sh'yi açmaya çalışınca sadece terminal açılıyor ayıklamam mı gerek?

Bir dahaki sefere terminalden güncellemeyi deneyin.
Başka dağıtım kullanacaksanız Linux Mint'ya da pop! OS gibi dağıtımlara baktınız mı?
Arch Linux Linux'a başlangıçta tercih edilecek bir dağıtım değildir.

Bu arada terminalden güncellemiştim.

Son düzenleme:
Zaten wiki ile elle kurmayı planlıyorum.

Ventoy2disk. Sh'yi açmaya çalışınca sadece terminal açılıyor ayıklamam mı gerek?

Bu arada terminalden güncellemiştim.
klasörde bulunan x86_64 yazan dosyayı çalıştıracaksınız ventoy2disk değil.
Terminali ve kurulumu öğrenmek uğraştırmayacaksa şimdiden kolay gelsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı