Zorla Hırsızlık Yaptırdı

Daha fazla  
6. sınıf'dan bir arkadaşım isim vermiyorum, ben istemiyordum hırsızlık yapmayı zorla yaptırdı. A-101'de 1 kez, Şok'ta 1 kez yakalandık. Tabii ben de söylüyorum yapmayalım diye, kendisi deli bir çocuk olduğundan dinlemiyor. Annemle ben Samsun'a gideceğim ama oraya giderken tekrardan yakalanırım diye korkuyorum. Ne yapacağım arkadaşlar? :cry:

Son düzenleyen: Moderatör:
6. sınıf'dan bir arkadaşım isim vermiyorum, ben istemiyordum hırsızlık yapmayı zorla yaptırdı. A-101'de 1 kez, Şok'ta 1 kez yakalandık. Tabii ben de söylüyorum yapmayalım diye, kendisi deli bir çocuk olduğundan dinlemiyor. Annemle ben Samsun'a gideceğim ama oraya giderken tekrardan yakalanırım diye korkuyorum. Ne yapacağım arkadaşlar? :cry:

Ara 155'i şikayet et zorla tehditle vs. yaptırıyor diye.

Al arkadaşını karşına ve de ki: "eğer kendine değer vermiyorsan bari beni düşün. Ya bir daha böyle bir şey yapmayacağız ya da sana o işlerinde kolaylıklar dilerim, hoşça kal."

Uzak dur böyle şeylerden. Kendine zarar veriyorsun. 155'i arayıp şikayet etmelisin. Sana kötü örnek olduğu belli.

Son düzenleme:
((= Ben de 15 sene kadar önce orta okul yıllarında yaşamıştım böyle bir olayı. Oluyor böyle şeyler. Kıçımıza tekmeyi yeyince bırakıyoruz.

"Eeh. 30 dakika bir jöleye bakarsan adam şüphelenir tabi." Maddi durum çok iyi olmasına rağmen heyecan olsun diye yapmıştık biz de. Tabii aileyi falan aramamışlardı. (Bizim valide hanım da öğretmen, tanınır saygı duyulur, Peder zaten yüksek mühendis az da olsa tanınırdı)

Geçti gitti tabii. Bir heyecandı ama az dondurma, oyun dergisi araklamadım. (=

Bunlar kötü şeyler tabii ki. Ufak da olsa hırsızlık en nefret ettiğim şey haline geldi. Bir gün benim yaptığım şey olmasına rağmen. Paranın ve kazancın anlamlı olduğunu öğrenince gerçekler gün yüzüne çıkıyor tabii ki.

Başka heyecanlar arayın ya da durmuyorsa yakalanana kadar gitsin, sen karışma (yarın bir gün söylemiştim dersin) polis vs. karıştırma dostlukta olmaz bu. Ceza olmayacağı için mal sahibi tarafından popoya atılan bir tekme onu kendine getirecektir. Herkesi getirir. (Eğer bir Al Capone değilseniz)

Saygılar.

Zaten onunla arkadaşlığımız bitmiştir. Ama şimdi ben korkuyorum ailemle ya da tek başıma bu yakalandığım yerlere bir şeyler almak için girersem, tekrardan yakalanırım diye korkuyorum. O yüzden giremiyorum.

Keşke hiç yapmayaydın. İkinizin de elini kesmek gerek. Onla konuşma bi daha. Mümkünse de o hırsızlık yaptığınız yere girme. Tövbe de et. İstemiyordun madem keşke yapmayaydın. Neyse. Bundan sonrasına bakalım. Birdaha yapmazsın inşAllah.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Keşke hiç yapmayaydın. İkinizin de elini kesmek gerek. Onla konuşma bi daha. Mümkünse de o hırsızlık yaptığınız yere girme. Tövbe de et. İstemiyordun madem keşke yapmayaydın. Neyse. Bundan sonrasına bakalım. Birdaha yapmazsın inşAllah.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yuh [emoji50] tamam yanlış yapmış, kötü etmiş de elini kesmek ne yahu hangi zamanda yaşıyoruz ?

Konuyu açan arkadaş için de kötü arkadaşlarınla takılıp kalma. İlişkini kes. Benden sana tavsiye. Başın daha büyik belaya girer bu gidişle.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı