Zorunlu askerlik nasıl yapılır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cihaz adı DESKTOP-BB0P50B
İşlemci AMD Ryzen 5 4500U with Radeon Graphics 2.38 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,42 GB)
Cihaz Kimliği 8EAC407D-CFFC-457E-BF72-811DD7C95501
Ürün Kimliği 00325-81809-36548-AAOEM
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
2 yıllım var üniversite okumazsam ama şu sıkıntı var ki nasıl askerlik yapacağımı bilmiyorum. Adamakıllı bağcık bağlamayı bilmiyorum ve bir sıkıntı var mı bilmiyorum ve ben dikkatım kolayca dağılıyor(ders çalışırken bile). Aranızda askere giden var mı bilmiyorum ama ne yapacağımı söyleyebilir mi?

Not: Şu an sağlık sorunlarım var mı bilmiyorum bende bilmiyorum.

2 yıllım var üniversite okumazsam ama şu sıkıntı var ki nasıl askerlik yapacağımı bilmiyorum. Adamakıllı bağcık bağlamayı bilmiyorum ve bir sıkıntı var mı bilmiyorum ve ben dikkatım kolayca dağılıyor(ders çalışırken bile). Aranızda askere giden var mı bilmiyorum ama ne yapacağımı söyleyebilir mi?

Not: Şu an sağlık sorunlarım var mı bilmiyorum bende bilmiyorum.

Askerlik zor bir şey değil sabah kalk mıntıka yap iştima al yemek ye yürü iştima yemekye tekrar iştima yürü acemi tamamen böyle ustadada bir şekilde kendine görev edinir 6 ayı doldurur gelirsin.

Eğer kendini bu kadar kötü görüyorsan askere gittiğinde senden daha beterlerinin olduğunu görüp şükredeceksin. Bilgisayar kullanmayı biliyorsan bağcık bağlamayı da öğrenirsin.

Sağlık sorunun var mı yok mu bilmiyorsan, yoktur. Bu güne kadar olsa bilirdin. Askerlikte abartılacak bir şey yok, hatta oraya gittiğinde senden yaşça küçükleri bile görürsün. Dersin "bune lan liseye mi geldim".

Eğer kendini bu kadar kötü görüyorsan askere gittiğinde senden daha beterlerinin olduğunu görüp şükredeceksin. Bilgisayar kullanmayı biliyorsan bağcık bağlamayı da öğrenirsin.

Sağlık sorunun var mı yok mu bilmiyorsan, yoktur. Bu güne kadar olsabilirdin. Askerlikte abartılacak bir şey yok, hatta oraya gittiğinde senden yaşça küçükleri bile görürsün. Dersin "bune lan liseye mi geldim".

Bilgisayar kullanmayı biliyorum ama kodlama bilmiyorum.

Sağlık sorunu gelirse ben tiklerimde süpheleniyorum farklı ama bilginiz gibi değil tik bozukluğu oldunu düşünüyorum ama ne zamandır var oldunu bilmiyorum ama tahminler birkaç yıldır vardır.

Bilgisayar kullanmayı biliyorum ama kodlama bilmiyorum.

Sağlık sorunu gelirse ben tiklerimde süpheleniyorum farklı ama bilginiz gibi değil tik bozukluğu oldunu düşünüyorum ama ne zamandır var oldunu bilmiyorum ama tahminler birkaç yıldır vardır.
Şu ana kadar yazdığın hiç bir şey askerliğini engelleyecek bir koşula sahip değil. Zaten kimse senden kodlama yapmanı istemeyecek orda, onu nereden çıkardın. Bilgisayar kullanıyorsan ayakkabı da bağlarsın bir şekilde demek istedim. Yani boş yere endişeleniyorsun, biraz youtube videosu falan izle sana iyi gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı