Zorunlu askerlik yapmak istemiyorum

Hocam cümle içinde gizli öyle güzel geçirdiniz ki Converse giyen biri olarak kabullendim :D
Converse güzeldir. Ama her zaman giymemek lazım. Yoksa doğal olarak çürük alırsınız. Bir de ayaklarınız sürekli ağrır. Ama bağımlılık gibi, uzun zamandır Converse'den başka ayakkabı giymiyorum. :)

Hayir, bedelli yapacak olanlarin parasi lazim devlete. Verecek paran yoksa hayatinin en degerli zamanlarini birkac ayini vermek zorundasin.

Davullarla zurnalarla kutsal bir sey yapiyormus gibi de yollanirsin, mis gibi.

Hayir, bedelli yapacak olanlarin parasi lazim devlete. Verecek paran yoksa hayatinin en degerli zamanlarini birkac ayini vermek zorundasin.

Davullarla zurnalarla kutsal bir sey yapiyormus gibi de yollanirsin, mis gibi.
Harbi ya uğurlanmak kadar saçma birşey yok patates doğrayacağın için adamlar konvoy oluşturuyorlar ahhahahahaha

Kanka adam dava açmayı falan düşünmüş valla acınıcak durumda diyebilirim 1aya bile taahamülü yok :D devletine vatanına milletine hizmet etmek şereftir isteyen şerefiyle yapar isteyen yapmaz
Kimsenin vatanına devletine hizmet etmek gibi bir zorunluluğu yok, devlet bize ne yapmış ki ona hizmet edelim ayrıcca devletin tuvalet temizlenmesi gibi bir ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.

Kimsenin vatanına devletine hizmet etmek gibi bir zorunluluğu yok, devlet bize ne yapmış ki ona hizmet edelim ayrıcca devletin tuvalet temizlenmesi gibi bir ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.
Devlet sana her an hizmet ediyor evet şuanda devlet kötü yönetiliyor olabilir dolar 25 olabilir bu malum kişilerin sorunu.
Senin yapıcağın şey ülkenin kaderini ileriye götürücek davranışlar yapman o yapmıyor bu yapmıyor dersen sendende birşey olmaz ondanda birşey olmaz.
Şuanda afrikada doğmuş olabilirdin oradaki devlet insanlara ne sunuyor hiçbirşey, Türkiyede en azından bilgisiyara, internete sahipsin en azından bunların kıymetini bilebilirsin.

Devlet sana her an hizmet ediyor evet şuanda devlet kötü yönetiliyor olabilir dolar 25 olabilir bu malum kişilerin sorunu.
Senin yapıcağın şey ülkenin kaderini ileriye götürücek davranışlar yapman o yapmıyor bu yapmıyor dersen sendende birşey olmaz ondanda birşey olmaz.
Şuanda afrikada doğmuş olabilirdin oradaki devlet insanlara ne sunuyor hiçbirşey, Türkiyede en azından bilgisiyara, internete sahipsin en azından bunların kıymetini bilebilirsin.
Kıymetini bilin diyerek gelişim olmaz yanlız Afrikada ne var umrumda değil açıkçası ama ben askerlik yaparak tuvalet temizleyip patates keserek ülkenin gelişmeyeceğini biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı