Zotac Gaming GTX 1660 Ekran kartı yandı

Arkadaşın attığı son görselde kasa içinde biriken toz ve ipliksi pislik güç kaynağının içine dolduysa bu durumun gerçekleşmesi mümkün.
Evet anlık olarak yanmış olabilir. Bizzat denemiştim tozlar yanıyor.
Hayır kardeşim, Türkiye’de binlerce kişinin kullandığı bir ürün hakkında böyle sansasyonel bir iddia ortaya atıyorsa o dakika içinde o fotoğrafı buraya yükleyecek. Savunmanızın bir anlamı yok.
Kesinlikle.

Birden alev aldı diyorsunuz alev alsa bu şekil olmazmı not: Resmi internetten buldum.

burnt_pc_5.jpg

Kasayı halının üstünde falan mı kullanıyorsunuz bu nasıl bir toz böyle?
Temmuz ayından beri bu kadar toz birikmesi imkansız yumak yumak olmuş resmen.

Hocam ayrıca eğer bir yanma vb durum oluştu ise o da kül şeklinde toza dönebilir.

Niye o fotoğrafı buraya yükleyecekmiş, bu bir forum değil mi yandı der kapatır gider yanlış bilgi diye mi işaretleyeceksiniz :D size bir borcu ya da senedi mi var.
Çünkü troll konular oldukça fazla bu aralar ve emin olmadan bu şekilde paylaşım yapılması hoş mu? Alacak kişiler var, bütçesi kısıtlı olan insanlar var. Ekran kartını yükseltip bu PSU'ya yönelecek biri var diyelim bu konuyu gördü işin hiç bu taraflarını da düşünüyor musunuz? Öyle gülerek saçma yorum yapmak kolay.

Çünkü troll konular oldukça fazla bu arlar ve emin olmadan bu şekilde paylaşım yapılması hoş mu? Alacak kişiler var, bütçesi kısıtlı olan insanlar var. Ekran kartını yükseltip bu PSU'ya yönelecek biri var diyelim bu konuyu gördü işin hiç bu taraflarını da düşünüyor musunuz? Öyle gülerek saçma yorum yapmak kolay.
Hocam zaten bu konu troll olsa bile o bütçede alınabilecek bir PSU değil. Siz de sanırım almayı düşünüyorsunuz. Korumaları ve iç yapısı nedeniyle kesinlikle önermiyorum. Bütçeniz nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı