Çözüldü Zotac GT630 Synergy Edition 2 GB driver nereden indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ekran görüntüsü 2023-01-20 212123.png

Konu sahibindeki GT630 Fermi mimarili, yani yukarıda atılan sürücüleri desteklemez. 391.35 Sürüm sürücüyü kurmanız gerekiyor. Görüntü alma problemini çözdükten sonra dediğim gibi 391.35 sürüm sürücüyü kurun.

Ekran yokken güvenli moda alamam ki.
BIOS'a girebiliyorum diyorsunuz ama ekran yok diyorsunuz, anlamadım.

Eki Görüntüle 1639408

Konu sahibindeki GT630 Fermi mimarili, yani yukarıda atılan sürücüleri desteklemez. 391.35 Sürüm sürücüyü kurmanız gerekiyor. Görüntü alma problemini çözdükten sonra dediğim gibi 391.35 sürüm sürücüyü kurun.
Çok ilginç, o modeli seçince Nvidia sitesi kendisi veriyor o driverı.

Onu ayarladım GPU takılı iken ekran gelmiyor anakartın kendi vgasına ekran kartı olmadan takınca çalışıyor.

Ekran kartını kasaya geri takın, dikkat edin zarar vermeyin. Ardından bir BIOS sıfırlayın bakalım, olmadı yine ekran kartı takılı olsun fakat görüntü kablosu anakarta bağlı olsun. BIOS'a girip görüntüyü harici grafiğe verdikten sonra kabloyu ekran kartına takarsınız. Anakartın üstünde model numaraları yazıyor olmalı, onu bulup bize yazabilirseniz size BIOS ekranında da yardımcı olabilirim.

Hayır Windows çalışıyor Bluetooth cihaza bağlanıyor ama görüntü yok.

Bu nasıl oluyor? Ekran kartı sisteme takılıyken mi?

Ekran kartını kasaya geri takın, dikkat edin zarar vermeyin. Ardından bir BIOS sıfırlayın bakalım, olmadı yine ekran kartı takılı olsun fakat görüntü kablosu anakarta bağlı olsun. BIOS'a girip görüntüyü harici grafiğe verdikten sonra kabloyu ekran kartına takarsınız. Anakartın üstünde model numaraları yazıyor olmalı, onu bulup bize yazabilirseniz size BIOS ekranında da yardımcı olabilirim.

Bu nasıl oluyor? Ekran kartı sisteme takılıyken mi?

Ekran kartı sisteme takılıyken monitörede sinyal var ama görüntü yok Windows çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı