Zotac GTX 1060 Alınır mı?

Tek fanlı modeli(mini) ise ben almazdım. Ama şu AMP! ise alınır zotac da kaliteli marka. Sonuçta GPU'yu Nvidia üretiyor. Ayrıca ilerde Allah nasip ederse eğer, ben zotac marka ekran kartı alıp custom sıvı soğutma yapmak istiyorum. Nedense zotac al diyor benim içim belkide ilk ekran kartım zotac olduğu içindir.

Alınır. Zotac iyi bir markadır özellikle AMP versiyonu, sürekli msi,asus diyenlere aldanma zotac,gigabyte,evga vs çoğu iyi markadır için rahat olsun. garantisi Türkiye'de geçerli olduğu halde kafan rahat olabilir.

Mini-ITX bir sistemde bazen kasaya çift fanlı modeller sığmayabiliyor. Bu durumda mini modelleri (Tek fanlı) bir seçenek olarak görülebilir, onun dışında herhangi bir ekran kartının tek fanlı modelini almanı önermem.

Çok sesli, ısınan ve kalitesiz malzeme kullanan bir marka diyorlar Zotac'a ne kadar doğru bilemem sizce alınırmı ? Almayı düşünüyorum MSI yada Zotac alıcam.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı