Piyasada fazla satılmıyorlar ama? Hadi söyle neresi en üst marka? Forumlarda hep MSI, ASUS ve GIGABYTE öneriyorlar bilip bilmeden konuşmayın hadi işinize gidin.Evga ve Galax alt marka mı? Saçmalamayın, Evga ve Galax en üst markalardan.
Piyasada fazla satılmıyorlar ama? Hadi söyle neresi en üst marka? Forumlarda hep MSI, ASUS ve GIGABYTE öneriyorlar bilip bilmeden konuşmayın hadi işinize gidin.Evga ve Galax alt marka mı? Saçmalamayın, Evga ve Galax en üst markalardan.
Adamım bak herkes MSI, ASUS ve GIGABYTE tavsiye etmiş hadi git işine yeğenimDeğişik misiniz, troll müsünüz anlamadım. Evga ve Galax üst markalar. Hele Galax'ın HoF serisi. Türkiye teknoloji forumları (burası hariç) rezalet zaten. Buna devam edeceksen lütfen Sosyal'e bir daha girme.
İlk önce üslubunu düzeltmeni öneririm. Ayrıca kaç kere 1080/1070 kart sahibi oldun @Nazım Paşa 'nın da dediği gibi ikiside üst düzey markalar ama araştırıp teknolojiyle yakından ilgilenene. Sen git söylediğin markalara 400-500 tl fazla isim parası verip mutlu ol hadi eyvallah.Adamım bak herkes MSI, ASUS ve GIGABYTE tavsiye etmiş hadi git işine yeğenim![]()
![]()
Sanırım arkadaşın bahsettiği Galax ve Zotac'ın alt modelleri yoksa. Evga ve Galax en iyi markalardan biri.Terbiyeni takın! Ne yeğeni? Sanırım trollük yapıyorsunuz, yanlış yerdesiniz. Evga ve Galax çok iyi firmalardır, birkaç 12 yaşındaki çocuk "ejderiyalı, ışıklı" MSI önerdi diye bu gerçek değişmez!
Hocam ya işte aklıma geleni etiketledim. Siz aklımızda değil kalbimizdesiniz hocamBeni de etiketlememişsiniz. Ben tercih edecek olsam Strix'i tercih ederdim. Testlerde sıkıntı yoksa alması daha mantıklı.
Kardeş bak ben sana ne yapman gerektiğini söyleyeyim.Adamım bak herkes MSI, ASUS ve GIGABYTE tavsiye etmiş hadi git işine yeğenim![]()
![]()
Evga'ya alt marka demiş vatandaş. Evga kullandın mı böyle konuşuyorsun. Belli ki kullanmamışsın. GTX 1080Tİ Kingpin modeline bak bakalım, adamlar neler yapıyor.GTX1070/GTX1080 Ekran Kartı alacak olursan mutlaka MSI, ASUS ve GIGABYTE markalarını tercih et sakın Evga, Zotac, Galax gibi markaları tercih etme piyasada fazla tercih etmiyorlar ve alt markalardır o firmalar.![]()
Sürü psikolojisi doğru değildir. 100 kişiden 99'u kırmızı elmaya sarı derse o elma sarı olmaz. Bu kadar basit. Konu kilitlenebilir Strix alınacak.Adamım bak herkes MSI, ASUS ve GIGABYTE tavsiye etmiş hadi git işine yeğenim![]()
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.