Zotac GTX 1080 Ti RGB çalışmıyor

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Anakart üzerinden kontrol edemiyorum. RGB Fusion yazılımı ekran kartını görmüyor. Firestorm yazılımı ile kontrol etmek istiyorum onda da spectra kısmına tıkladığımda tepki vermiyor. Aynı durumda olan, ya da çözümü hakkında fikri olan var mı?

Sorun çözüldü. Dün gece yabancı forumlarda soruna çözüm ararken buna özel ZOTAC_SPECTRA_LIGHTING_FIX isimli bir yazılım olduğunu öğrendim. İndirdim ve çalıştırdığım anda RGB aydınlatmalar çalıştı ve firestorm da yer alan spectra butonu aktif oldu.

Boşuna sormadım hangi sürümü kullandığını Aynısı bende de olmuştu farklı bir sürümde düzeltmişledi.

Son düzenleme:
Boşuna sormadım hangi sürümü kullandığını aynısı bende de olmuştu farklı bir sürümde düzeltmişledi.

Yok hocam tüm sürümleri denedim hepsi aynıydı. Söylenilene göre bazi ekran kartları bu arızayla gelebiliyormuş. Hatta yabancı forumda bir kullanıcı 4 adet 1080 Ti almış ve ikisinde bu sorunla karşılaşmış. Ülkede herkes ASUS ve MSI kullandığı için bilen kişi sayısı da yok denilecek kadar az. Benim de bu kartı almak gibi bir planım yoktu ama 2800 TL şehir içi elden alma durumu olunca kaçırmak istemedim. Forumda ilk kez Zotac kullanıcısı görüyorum. Haydi gel sarılalım

Vay yıllar önce kaybettiğim kardeşim gel hele . Zotac iyidir iyi.2018 de almıştım hala tık yok . Aynı klansmandaki kartlara göre biraz büyük ama soğutması çok başarılı hele bir de hava alan bir kasan var ise.

Bunu nereden indirebilirim acaba? Arkadaşın Zotac RTX 3060'da aynı problem var. Spectra tıklanmıyor.

Bunu nereden indirebilirim acaba? Arkadaşın Zotac RTX 3060'da aynı problem var. Spectra tıklanmıyor.

Bu postun hortlaması duygulanmama sebep oldu yabancı forumlardan birinde bulmuştum ne yazık ki hatırlamıyorum. Zotac_spectra_lıghtıng_fıx şeklinde arattığımda birçok sayfa çıkıyor bulunabilir bence.

Bu postun hortlaması duygulanmama sebep oldu yabancı forumlardan birinde bulmuştum ne yazık ki hatırlamıyorum. Zotac_spectra_lıghtıng_fıx şeklinde arattığımda birçok sayfa çıkıyor bulunabilir bence.
Zahmet olmazsa müsait bir zamanda bulabilir misin? Bulamadım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…