Zotac GTX 1660 Super Twin fan vs XFX RX 590 Fatboy

caqriiaksu

Hectopat
Sistem topluyorum bu ikisi arasında kaldım Zotac'ı daha önce duymadım forumlarda çok iç açıcı yazmamışlar kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 590'ı aldım bütçe yetmedi 1660 Super'e şu an ekran kartı bazında bir sorunum yok testlerde 78 dereceyi geçmedi ki ben zaten o ısıda kullanmıyorum ses olarak da rahatsız olmadım hiç.

Bu aslında karşılaştırma değil bir kart diğerinden 400 500 TL daha ucuz şunu söyleyeyim paranız varsa 1660 Super yoksa RX 590 aralarında uçurum fark yok. Ben memnunum her oyunu 1080P Ultra'da oynatıyor RX 590.

Evet verdikleri fps değerlerinde fazla bir fark yok. Kartın performansına da lafım yok fiyatına göre oldukça iyi bir performans veriyor. Xfx modeli soğutmada biraz başarısız o kadar. 80-82 derece hep. Biraz fan ayarı mhz güç limiti ayarlarıyla oynadım 75-78 dereceye düşürebildim. Bu dediğim sıcaklık değerleri yüksek grafikli oyunlar için bu arada. Cs go, lol de 65-68 derece arası değerler aldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı