KS
KS
Ancak sorun burada, PSU kalitesiz. Verimliliği 80+ bile değil bu yüzden tavsiye etmiyorum onu.
Gerçek kalite budur: VATAN COMPUTER - CORSAIR - CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA - Bilgisayar Kasası
Biraz daha fazla para verirsen: VATAN COMPUTER - CORSAIR - CARBIDE SERİSİ™ 400R 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA - Bilgisayar Kasası
Ancak sorun burada, PSU kalitesiz. Verimliliği 80+ bile değil bu yüzden tavsiye etmiyorum onu.
Gerçek kalite budur: VATAN COMPUTER - CORSAIR - CARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA - Bilgisayar Kasası
Biraz daha fazla para verirsen: VATAN COMPUTER - CORSAIR - CARBIDE SERİSİ™ 400R 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA - Bilgisayar Kasası
Bence tam parasının karşılığıdır. Benim sistem aldığımdan beri fiyatı değişmeyen tek HD 7870 var o da ASUS.
Bu da beni çok mutlu ediyor çünkü ASUS ta diğerleri gibi 600 TL'ye kadar ucuzlasaydı eminim bunalıma girerdim, neden biraz daha bekleyip ucuza almadım diye.![]()
O ekran kartını alacağıma donanım dünyasını bırakırım. Fan sesi fazla olcakmış, soğumayacakmış, teknik servis güzel olmayacakmış..... Hepsinin canı cehenneme! O paranın üstüne az bir şey daha yatırır Zotac GTX 680 veya Sapphire 7870 O.C alırım, nasıl olsa düzeltildi siyah erkran sorunu.VATAN COMPUTER - ASUS - HD7870 DirectCU II GDRR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı - Ekran Kartı
Bu kart ne iş abi böyleHD 7870'den bahsediyoruz sizce de pahalı değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.