ZOTAC GTX780 Nasıldır?

Zotac Çok sağlam bir markadır . Ama Asus Gtx 780 Modeli ile Cuda Çekirdeği ( Stream çekirdeği ) sayısı , Önbellek hızı , Soğutma Sitemlerine ve Isı borularına bakman gerekiyor . İyice araştırmadan karar verme . İki markada seni yarı yola bırakmayacaktır .

Masaustu kullanmayali uzun zaman oldu. Ama bildigim bir sey var; bu kartin sivi sogutmali olanindan al bence. Piyasadaki en sessiz, az isinan kartlardandir. Ben olsam alirdim. :)

Hocam. Sistemi diziyorum şuan ama ekran kartı alacak para kalmadı. Son baharda alabilirim ekran kartını. 5. Nesil intel işlemciler ne zaman çıkacak. DDR4 ram desteği gelecekmiş doğru mu?

Evet dogru. Bu sene 16 nm islemcilere gecis yapiyormus Intel. Ayrica Nvidia 20 nm Maxwell mimarisine geciyor. Aceleniz yoksa beklemek daha mantikli geliyor. Umarim dolar kur'u da dusmus olur.

Son düzenleme:
Bence bir sistem dizerken işte şu teknoloji geliyor diye beklemek pek akıl işi değil, çünkü bu yolla hiçbir zaman bir sistem dizemezsiniz. Öncelikle bu sene çıkacak dediğiniz intel işlemciler bildiğim kadarıyla laptoplar için tasarlanıyor ve eğer aksi geçerliyse konu ile ilgilenen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Konu başlığına gelecek olursak eğer bence GTX 780 serisinde fiyatına oranla en iyi performansı veren MSI Twin'dir. Zotac hakkında ben de pek iç açıcı şeyler işitmedim ancak almışsanız pişman etmez herhalde.

Bence bir sistem dizerken işte şu teknoloji geliyor diye beklemek pek akıl işi değil, çünkü bu yolla hiçbir zaman bir sistem dizemezsiniz. Öncelikle bu sene çıkacak dediğiniz intel işlemciler bildiğim kadarıyla laptoplar için tasarlanıyor ve eğer aksi geçerliyse konu ile ilgilenen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Konu başlığına gelecek olursak eğer bence GTX 780 serisinde fiyatına oranla en iyi performansı veren MSI Twin'dir. Zotac hakkında ben de pek iç açıcı şeyler işitmedim ancak almışsanız pişman etmez herhalde.

Benim en çok merak ettiğim bu 16nm işlemcilerle DDR4 ramler gelecek mi?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı