Zotac Mini 1070 Ti Alınır Mı?

Lemislive

Hectopat
Yer
İstanbul/Ümraniye
Zotac markasını hiç kullanmadığım için güvenemiyorum ama Zotac 1070 Ti Mini, normal GTX 1070'den daha ucuz şuan hatta internette gördüğüm en ucuz 1070 Ti. Sizce bu fiyata alınır mı, önerir misiniz bu markayı?

Bazıları Zotac alacağına Asus, Msi 1070 al diyor da mantıksız geldi. Sonuçta Zotac o'kadar da kötü marka olamaz ayrıca 1070'den ucuza 1070 Ti satıyorlar.

Zotac GTX1070 Ti 8GB GDDR5 Mini Edt ZT-P10710G-10P Ekran Kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Zotac iyidir yalnız kasanızın içi çok ısınıyorsa kart 85 derecelere kadar çıkabilir.
Peki bu model normal iki fanlı modellere göre 7, 8 cm küçük bu performans kaybı yapar mı? Birde bazıları bunu alacağına benzer fiyata Gigabyte veya Msi al 1070 al kafan rahat etsin diyorlar, hangisi mantıklı sizce?

Zotac Avrupa'nın en çok satan Hong Kong merkezli bir marka. Zotac almak yerine MSI veya ASUS al diye bir öneri yapılmasını hiç doğru bulmuyorum. Fiyat olarak eğer daha uygun ise kesinlikle alınmalıdır. Gerek tasarım gerek performans olarak sizi ciddi manada memnun edeceğini belirtmek isterim.

Fena değil.
Kardeşimde msi 1070ti duke var satılık. İstersen numarasını vere bilirim.
Ne zamandır kullanıyor kartı? Oc yapmış mı hiç?
Zotac Avrupa'nın en çok satan Hong Kong merkezli bir marka. Zotac almak yerine MSI veya ASUS al diye bir öneri yapılmasını hiç doğru bulmuyorum. Fiyat olarak eğer daha uygun ise kesinlikle alınmalıdır. Gerek tasarım gerek performans olarak sizi ciddi manada memnun edeceğini belirtmek isterim.
Bu fiyata uygun mu peki model? Mini diye geçiyor da bu boyut farkı diğer 1070'lere göre performans kaybına veya daha fazla ısınmasına sebep olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı