İnceleme Zotac RTX 4070 Super Twin Edge OC Kutu Açılış & İnceleme

İşlemcin neydi bu arada?

Bende Ryzen 7 5700X im ile 2K da darboğaz yaşar mıyım diye düşünüyordum
Satın almadan şüphelerim vardı ancak darboğaz belli başlı çok az oyunda çok az miktarda var. Gönül rahatlığıyla alınabilir.

Satın almadan şüphelerim vardı ancak darboğaz belli başlı çok az oyunda çok az miktarda var. Gönül rahatlığıyla alınabilir.

Galax RTX 4070 Super 1 C'lik OC tercih ettim bende daha test etme imkanım olmadı ama ümitliyim.

Galax RTX 4070 Super 1 C'lik OC tercih ettim bende daha test etme imkanım olmadı ama ümitliyim.
Güzel seçim, senden de inceleme bekleriz.

Starfield'a FSR3 Frame Gen desteği gelmiş, onun da karşılaştırma videosunu çektim paylaşıyorum. Eğer FSR3 Çözünürlük %100 ile DLAA aynı kalitedeyse FSR3 yaklaşık 10FPS daha fazla veriyor. İleride ne olur bilemiyorum tabii.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Canım Baldur's Gate 3.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
DLSS Quality ve DLSS+DLAA ile ayrı ayrı yüksek performans veriyor. Video sonlarına doğru ben biraz deneysel çalışarak DLDSR ile görüntüyü 4K'ya yükseltip DLSS Quality ve DLAA ile tekrar denedim. Görüntü kalitesi anlamında DLDSR+DLSS Quality zirve yaptı.

HITMAN III
Oldu olası NVIDIA kartlarını sevmeyen Hitman serisi bu oyunu da es geçmemiş. Hiç stabil olmayan bir performans, GPU kullanımı %50-60'lara kadar düşüyor saniyelik. Bir garip benchmark oldu. Ayarlar ultrada, ray tracing açık, dlss quality ve frame gen açık.

Hogwarts Legacy:

The Witcher 3:

Talep olursa önümüzdeki süreçte TLOU, God of War, Spider-Man ve Uncharted testleri paylaşabilirim etkileşim olursa.

Son düzenleme:

Vallahi testler harika benim RTX 4070 Super 2 ay daha kenarda durcak malum askerlik bana güzel referans oluyor.

Genel anlamda oldukça memnunum. 3700X beni korkutuyordu ancak pek az oyunda bariz bir darboğaz ile karşılaştım. 4K çözünürlükte o da yaşanmaz ancak o zaman da kartın performansı grafiği ağır oyunlarda yeterli olmaz. Sanıyorum öyle ya da böyle 5700X3D veya 5800X3D satın almam gerekecek kafamın rahat olması için.

5700x3D güncel ve daha serin çalışıyor aralarında çok bir fark yok RTX 4070 Super'in 2 k karşılığı gibi Ryzen 7 5700x3D halihazırda Ryzen 7 5700X im Ryzen 7 3700Xden %10 civarı daha performanslı günü kurtarıyor gibi.

Güzel inceleme olmuş hayırlı olsun hocam bende 5800x3D ye geçtim çok memnunum 4070 ile kullanıyorum.

5800x3D bahsedilen kadar aşırı ısınan bir işlemci değil benim de gözümü çok korkuttular ama çift kuleli bir hava soğutucu yeterli oldu. Çok rahat karşıladı.

1980TL'ye aldım DeepCool AG620 bk arbg.

Oyunlarda Max 70-73 civarı oda en zorlayanları.

Genelde diğer oyunlar 60-65 geziyor.

Benim de aklımda 5700x3D vardı ama fiyat hiç değmeyecek kadar az olunca farkı. Yani sonuçta daha ucuz olması lazımken bizde yine de pahalı o sebep 5800x3D ye karar verdim.

Hayırlı günlerde kullanın. Zotac güzel markadır. Daha önce çok kullandım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…